Zanger boeken

Zanger inhuren voor je feest of evenement

Zanger boeken voor je feest of evenement? Bij BENZ Agency vind je de beste Nederlandse zangers voor je event. Wij vertegenwoordigen exclusief bekende zangers zoals Frans Duijts, Jeroen van der BoomWolter Kroes en André Hazes maar ook andere zangers zijn bij ons te boeken.
Hieronder zie je een kleine selectie uit onze lijst Nederlandse zangers, maar er zijn vele mogelijkheden dus neem zeker eens contact met ons op om je wensen bespreken.

Bekijk alle artiesten

Nederlandse zanger op je event

Of je nu gaat voor een Nederlandstalige zanger, popzanger of volkszanger boeken, wij adviseren je graag over de samenstelling van het entertainment. We ondersteunen je bij elke stap van een artiest boeken. Bijvoorbeeld als je een festival of bedrijfsfeest gaat organiseren en op zoek bent naar de muzikale invulling van je programma. Dan zouden bekende Nederlandse zangers zeker een toevoeging kunnen zijn aan je line-up. Hollandse zangers zijn populair bij het publiek omdat ze de leukste Nederlandstalige meezingers brengen. Dus dat is altijd een goed idee! Bij bijvoorbeeld een Nederlandstalige zanger huren kies je een zanger met enkele grote hits die elke bezoeker uit volle borst kan meezingen. Het optreden wordt een daverend succes waar nog lang over wordt nagepraat. Samen met jou zoeken we naar een geschikte zanger.

Bekende zanger inhuren

Een bekende zanger op je evenement kan van tevoren veel bezoekers trekken, maar zorgt ook voor een onvergetelijke ervaring op je event zelf. Een geweldige zanger is bekend in heel Nederland, weet precies wat te zingen en welke opbouw van de set te hanteren om er een knallend feest van te maken. Daarbij is het altijd erg leuk om bekende artiesten hun grote hits live te horen zingen. Dit laat je gasten zeker terugkijken op een geslaagd evenement. Bekende Nederlandse zangers boeken is dus zeker een aanrader voor jouw feest en dan ben je bij ons op het juiste adres.

Soorten artiesten

Naast een Nederlandstalige zanger kun je natuurlijk ook kiezen voor een allround zanger die divers repertoire ten gehore brengt, een singer-songwriter of een zangeres boeken. Een combinatie daarvan kan ook een veelzijdige en verrassende line-up opleveren. Voor ieder wat wils met een breed aanbod aan verschillende muziek en verschillende zangers zorgt ongetwijfeld voor een geslaagd feest. Mensen horen graag echte klassiekers zoals van André Hazes, Guus Meeuwis of Gerard Joling, maar houden van de afwisseling met modernere genres zoals pop of hip hop. Ook kun je ervoor kiezen om de muzikale begeleiding live te laten doen door een begeleidingsband waardoor er een leuk, samenhangend programma ontstaat. Als je bijvoorbeeld een evenement organiseert als een Hollandse avond, dan kunnen we ongetwijfeld samen een aantrekkelijke line-up samenstellen voor een geslaagde avond.

Wat kost een zanger boeken?

De prijzen voor een zanger boeken variëren enorm. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de populariteit van de zanger. De prijs (gage) voor een zanger boeken start bij ongeveer € 1.500,- voor een opkomend talent tot rond de € 10.000,- voor een gevestigde naam met grote hits. Dit zijn de prijzen voor een tape act. Vele zangers zijn ook te boeken met band, hiervoor liggen de prijzen hoger. Echter kan het een energiek, spectaculair optreden opleveren met live muziek. De genoemde prijzen zijn richtprijzen exclusief BTW en BUMA.

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw event. We hebben na een aantal jaar ervaring op dit moment ons grootste aanbod voor je. Neem zeker eens vrijblijvend contact met ons op en we maken een vrijblijvende offerte voor je. Direct boeken? Je kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail of een online contactformulier. Wil je op de hoogte blijven? Laat hieronder je e-mailadres achter voor aanmelden nieuwsbrief.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.