Programmering festival Woerdense VakantieWeek

De beste Nederlandse artiesten voor (bijna) niks

Een week lang een uitgebreid entertainment aanbod voor jong en oud, en dat voor (bijna) niks, dat is de Woerdense VakantieWeek. Wij zijn trots dat wij deze editie voor de tweede keer de totaalprogrammering mogen verzorgen.

De Woerdense VakanteWeek bestaat al sinds 1954, opgericht om een jaarlijkse vakantieweek te houden voor stadsgenoten die bijvoorbeeld niet op vakantie kunnen, maar ook voor mensen die juist voor hun vakantie in Woerden te vinden zijn.

Uitgegroeid tot festival

Door de jaren heen is het feest uitgegroeid tot een groot festival, waarbij de oorspronkelijke doelstelling nooit uit het oog is verloren. Zelfs de muziektent die destijds als hoofdpodium diende is in oude staat hersteld en nog steeds op het terrein te vinden.

Wat bijzonder is aan de Woerdense VakantieWeek: het draait sinds het begin op vrijwilligers en de teller staat inmiddels op 160. Zo kunnen alle activiteiten gratis of voor lage entreeprijzen aangeboden worden. Kinderen kunnen deze editie bv. gratis genieten van K3, en dat is echt een unicum.

Divers entertainment programma

Sinds vorig jaar mogen wij de programmering verzorgen voor dit mooie evenement. Dat begint altijd met een wensenlijstje van de organisatie: welke artiesten zien ze graag terug in de programmering? De Woerdense VakantieWeek is voor jong tot oud, dus er moet een divers programma komen: kinderacts, DJ’s voor de jeugd, maar ook iets voor de ouderen. Hier gaan wij mee aan de slag, elke collega binnen zijn/haar eigen specialisme.

Ook dit jaar is het weer gelukt om diverse grote namen op het feest neer te zetten, zoals Frans Duijts, Jeroen van der Boom, Sharon Doorson, Lange Frans en Xander de Buisonjé. Zo heeft elke bekende Nederlandse artiest al eens op de Woerdense VakantieWeek gestaan. Je kan er niet meer omheen.

Wanneer is het een succes? Als wij een vol veld zien met blije gezichten, zowel bezoekers als organisatie en artiesten. Dat geeft echt een kick!

Meer info: vakantieweek.nl

Lees ook:
Programmeren voor Vierdaagsefeesten Nijmegen: hoe we blijven vernieuwen
Checklist festival organiseren: 6 stappen voor het voor het boeken van festival artiesten

#verbindendoormuziek #tribefamilie

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.