Beschrijving

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Begeleidingsband boeken

Artiestenbegeleiding door Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Begeleidingsband boeken voor jouw event? Boek deze band voor artiestenbegeleiding onder leiding van Jimmy van den Nieuwenhuizen voor je feest of evenement.

De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is dé begeleidingsband die speelt met de artiesten van nu. Deze energieke band onder leiding van drummer Jimmy is onder andere bekend van de Vrienden van Amstel LIVE, The Streamers en tv-programma’s als Paul Pakt Uit en De Uitmarkt: Mooier Dan Ooit.

Ruim 10 jaar geleden ontstaan uit de vaste band van Roel van Velzen, maar inmiddels is er geen Nederlandse artiest te bedenken waar Jimmy en zijn band niet mee gespeeld hebben. Met een eigen sound en een goede scheut rock ’n roll speelt deze band elk gewenst repertoire in elke gewenste configuratie.

Begeleidingsband boeken voor je evenement

Van een 6-mans band tot een 40-koppig orkest, niets is onmogelijk. De standaard bezetting bestaat uit 9 à 10 personen inclusief backing vocals en eventueel percussie. Deze bezetting is uit te breiden naar de L bezetting met blazerssectie, de XL bezetting met strijkkwartet erbij of de XXL bezetting met maar liefst 29 muzikanten.

Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijke configuraties, de band is altijd in overleg samen te stellen. Met Jimmy als musical director zijn er in ieder geval mogelijkheden en creatieve ideeën in overvloed. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag de Jimmy van den Nieuwenhuizen Band aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Incl. backline en monitor set

Bezetting

Op aanvraag

Genre

Begeleidingsband

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Coverset van 1 x 45 minuten in overleg, afhankelijk van aantal artiesten