Bedrijfsfeest of jubileum

Entertainment voor je bedrijfsfeest of jubileum boeken

Artiesten bedrijfsfeest of jubileum gezocht? Een bedrijfsfeest of jubileum organiseren, daar komt al veel bij kijken. Maar nu ben je ook nog op zoek naar het perfecte entertainment. Je wilt een origineel feest waar nog lang over wordt nagepraat. Of het nu gaat om het energizen van je collega’s of een belangrijke mijlpaal vieren. Hoe dan ook, een belangrijk onderdeel is het entertainment voor je bedrijfsfeest of jubileum. Muziek kan een grote bijdrage leveren aan het doel van je feest. Het werkt verbindend en sfeerverhogend. Of je nu een bekende artiest of een DJ voor je feest boekt, het doet iets met je gasten. Het maakt een onvergetelijk feest.

Ons aanbod is breed, binnen elk genre of budget hebben we iets geschikts in huis. Verras je collega’s met een bekende volkszanger, een betoverende zangeres of sluit de avond af met een van onze te gekke coverbands, zoals Boomerang en Vangrail. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Bekijk alle artiesten

Bedrijfsfeest organiseren

Artiesten bedrijfsfeest gezocht? Of zoek je een partner die alles voor je uit handen kan nemen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben al een aantal jaar ervaring met bedrijfsfeesten organiseren. Niet alleen het verzorgen van het hele entertainment, maar ook het regelen van alle overige disciplines, zoals locatie en catering. In ons ruime artiestenaanbod hebben we de beste acts voor bedrijfsfeesten, de beste bands, dj’s en Nederlandse artiesten. Een bedrijfsfeest dj of coverband weet bijvoorbeeld precies welk repertoire passend is. Er moet immers muziek langskomen wat alle gasten leuk vinden. Maar we hebben de afgelopen jaren ook een groot netwerk opgebouwd met partijen die niets anders doen dan bedrijfsfeesten organiseren. Wij kunnen dus de verbindende factor en het organisatiebureau zijn en jouw bedrijfsfeest organiseren. Of het nu gaat om kleine bedrijfsfeestjes of grote bedrijfsevenementen met veel gasten, van borrel tot corporate festival.

Lees ook:
Artiest bedrijfsfeest boeken? 6 inspiratie tips
Xander & Friends: uniek live totaalconcept op je evenement

Referenties

Checklist bedrijfsfeest

Het organiseren van een bedrijfs- of jubileumfeest ligt binnen jouw takenpakket. Een hele leuke, dankbare taak! Je bent bijvoorbeeld management ondersteuning, locatie manager, marketing medewerker of office ondersteuner. Misschien heb je al veel ervaring met de organisatie van evenementen of je weet juist niet zo goed waar je moet beginnen. Hoe dan ook: er zijn een aantal keuzes die je alvast kunt maken.

Het begint bij de doelstelling voor je feest. Voor wie wordt het georganiseerd en wat wil je hen meegeven? Gewoon een leuke dag of avond waar nog lang over wordt nagepraat of wil je ook een inhoudelijk, formeel stuk? Vervolgens de locatie. Kies je voor een bedrijfsfeest op eigen locatie of wil je een externe locatie huren? Het grote voordeel van een externe locatie is natuurlijk dat alle benodigde faciliteiten al aanwezig zijn. Tot slot, is er een bepaald thema of een bepaalde insteek die belangrijk is voor het feest? Wat zijn eerder bewezen successen of wat lijkt juist niet te werken? Met al deze input heb je alvast de eerste zaken op een rijtje gezet en denken wij graag mee over een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Ter inspiratie: in opdracht van BrandConnection verzorgden wij de programmering van het jubileumfeest van Willy Naessens. Dit is de aftermovie:

Bedrijfsfeest of jubileum tips

We kunnen ons voorstellen dat je je handen al vol hebt aan het regelen van de locatie, catering, aankleding etc. En dan moet je ook nog artiesten boeken voor je feest. Daarbij wil je uiteraard zelf ook kunnen genieten van de grote dag of avond, dus wellicht wil je gewoon het feest laten organiseren. Laat ons je helpen! Ons team denkt graag mee over het entertainment. Wij vinden samen met jou dé geschikte artiest of stellen zelfs een hele programmering samen, passend bij jouw bedrijf en de gasten.

Op jouw verzoek gaan we zelfs nog een stapje verder. Wij kunnen alles uit handen nemen als je je bedrijfsfeest wilt laten organiseren. We kunnen bijvoorbeeld ook de techniek en het podium regelen of accommodatie voor de artiesten. Maar we hebben ook de beste samenwerkingspartners voor locatie, catering, decoratie etc. Samen maken we jouw bedrijfsfeest of jubileum tot een groot succes. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Bel ons, vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Wij namen zo snel mogelijk contact met je op en gaan dan een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren. Lees in de tussentijd via de links hieronder alvast onze beste tips.

Foto: Edmamawema

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.