Beschrijving

Maan

Maan boeken

Zangeres Maan de Steenwinkel op je feest of evenement

Maan boeken voor je feest of evenement? Maan de Steenwinkel boek je nu bij BENZ Agency.
Ruim twee jaar nadat ze The voice of Holland won, die als enorme springplank diende, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Alleen al afgelopen paar jaar heeft ze heel wat mogen bijschrijven op haar cv: haar eerste EPs en album, een uitverkochte clubtour, succesvolle samenwerkingen, levensveranderende tv-optredens, en dat is nog maar het begin. Ze heeft een carrière die bol staat van gouden en platina successen. Er kan met recht gezegd worden dat ze behoort tot Nederland’s populaire artiesten.

Weinig winnaars van een grote talentenjacht zijn zó in the picture gebleven als Maan. Al in haar eerste jaar als artiest bracht ze maar liefst vijf singles uit. De eerste, Perfect World, verscheen nog tijdens The Voice of Holland, werd geproduceerd door Hardwell en leverde Maan haar eerste gouden plaat op.

Maan in het Nederlands

Nadat Maan Sevn Alias ontmoette in een televisieshow, vroeg de rapper haar om samen te werken op een van zijn nummers. Ze gingen de studio in en schreven samen Maans bijdrage. Het resultaat: haar eerste dubbel platina single! Daarna volgde een dergelijk avontuur met Ronnie Flex. Toen hij haar vroeg hoefde ze daar niet lang over na te denken, verklaart Maan. Waar dat toe leidde is bekend: ‘Blijf Bij Mij’ werd een nóg grotere hit en is inmiddels óók dubbel platina. Zo veranderde Maan eigenlijk door toeval van muzikale richting: ze gaat Nederlandstalige liedjes maken en blijft niet alleen gebonden aan Engelstalige liedjes. Op dat moment bekent Maan dat ze hier meer mee wil gaan doen en uiteindelijk blijkt dat Nederlandstalige muziek sowieso immens populair is. Omdat het Nederlandstalige repertoire haar zo goed ligt, is ze de samenwerking met platenlabel Top Notch aangegaan.

Clubtour Maan

Zo’n beetje op hetzelfde moment als de single met Ronnie dropte Maan kort na elkaar zelfs niet een, maar twéé EPs: AM en PM. De eerste EP bevatte zwoele ballads, de tweede meer uptempo songs die we van haar gewend waren. Beiden werden daarnaast ook verzameld op haar allereerste album, AM/PM. Inclusief de eerdergenoemde singles.
Haar muziek kwam op tijd uit om als ondersteuning te dienen van haar eerste clubtour. Wegens succes werd een tweede deel gepland (dertien optredens extra) en van beide delen van de tour waren alle shows uitverkocht.

Immens succes

Ook op televisie sloeg Maan haar slag. Samen met met Kaj van der Voort (ex-B-Brave) werd ze uiteindelijk derde in het programma Dance Dance Dance. Zo mocht ze o.a. ‘Single Ladies’ dansen van Beyonce. Maandenlang trainde ze hiervoor, twintig uur per week, maar wel een toffe ervaring, zegt Maan achteraf.
Dat succes verbleekte bij Beste Zangers in 2017. In dat jaar deed Maan mee aan het populaire programma en dat had enorme impact. Maan verraste vriend en vijand met haar prachtige vertolking van ‘Nessun Dorma’ voor operazangeres Tania Kross, maar gooide ook hoge ogen met ‘They Don’t Play Our Lovesong Anymore’ van Anita Meyer en ‘Wereld Zonder Jou’ van Trijntje Oosterhuis en Marco Borsato, in duet met Brace. Naast popliedjes, weet ze de gevoelige ballads overtuigend te brengen. De grootste klapper maakte ze met ‘Jij Bent De Liefde’, dat ze zong voor Kenny B. Het werd een dikke hit en bezorgde haar zelfs haar tweede 100%NL Award. Toch zegt Maan eerlijk dat ze achteraf niet had verwacht dat het zo groot zou worden.

Afgezien van haar clubtour maakte Maan live nóg een een flinke stap, met festivaloptredens. Zo was ze te zien op Eurosonic/Noorderslag, daarna mocht ze aantreden op Paaspop en ook Pinkpop. Ook was Maan te zien tijdens Vrienden van Amstel LIVE. Aan haar muziek maken bouwt Maan gestaag door. Ze heeft inmiddels ook haar derde clubtour afgerond. Ondertussen benadrukt Maan dat ze intens geniet van wat haar allemaal gebeurt afgelopen jaren. Uiteraard maakt ze volop nieuwe plannen om te blijven groeien, geeft Maan aan.

Maan boeken?

Zangeres Maan de Steenwinkel op je event? Maan boeken doe je nu bij BENZ Agency. Deze zangeres heeft inmiddels een glansrijke carrière opgebouwd en kun je niet zomaar in een hokje stoppen. Ze heeft succesvolle hits op haar naam staan zoals ‘Ze huilt maar ze lacht’, ‘Hij is van mij’, ‘Als ik je weer zie’ en ‘Blijven slapen’. Die komen natuurlijk in haar set van 1 x 30 minuten terug en alles wordt luidkeels meegezongen, zowel het jong als ouder publiek. En wat Maan ook zingt, het blijft geloofwaardigWil je beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Maan plaatsen of gratis offerte Maan ontvangen? De prijzen van Maan bekijk je in de offerte. Neem contact met ons op voor meer informatie. Boeken Maan doe je zo eenvoudig en snel zodat ze kan komen zingen op je event. Wees er snel bij, want er als er één artiest goed in de gaten gehouden wordt… En alle shows zijn meteen uitverkocht. En wil je dit combineren met andere artiesten? Ook dan zijn wij het juiste adres voor je line-up.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Maan aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget