Beschrijving

Maan

Maan boeken

Zangeres Maan de Steenwinkel op je feest of evenement

Maan boeken voor je feest of evenement? Maan de Steenwinkel boek je nu bij BENZ Agency.
Ruim twee jaar nadat ze The voice of Holland won, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Alleen al afgelopen paar jaar heeft ze heel wat mogen bijschrijven op haar cv: haar eerste EPs en album, een uitverkochte clubtour, succesvolle samenwerkingen, levensveranderende tv-optredens, en dat is nog maar het begin.

Weinig winnaars van een grote talentenjacht zijn zó in the picture gebleven als Maan. Al in haar eerste jaar als artiest bracht ze maar liefst vijf singles uit. De eerste, Perfect World, verscheen nog tijdens The Voice of Holland, werd geproduceerd door Hardwell en leverde Maan haar eerste gouden plaat op.

Maan in het Nederlands

Nadat Maan Sevn Alias ontmoette in een televisieshow, vroeg de rapper haar om samen te werken op een van zijn nummers. Het resultaat: haar eerste dubbel platina single! Daarna volgde een dergelijk avontuur met Ronnie Flex. Waar dat toe leidde is bekend: Blijf Bij Mij werd een nóg grotere hit en is inmiddels óók dubbel platina.

Clubtour Maan

Zo’n beetje op hetzelfde moment als de single met Ronnie, vorig jaar, dropte Maan kort na elkaar zelfs niet een, maar twéé EPs: AM en PM. Beiden werden daarnaast ook verzameld op haar allereerste album, AM/PM.
Haar muziek kwam op tijd uit om als ondersteuning te dienen van haar eerste clubtour. Beide delen van de tour waren meteen uitverkocht.

Ook op televisie sloeg Maan haar slag. Samen met met Kaj van der Voort (ex-B-Brave) werd ze derde in het programma Dance Dance Dance, maar dat succes verbleekte bij Beste Zangers in 2017. De grootste klapper maakte ze met Jij Bent De Liefde, dat ze zong voor Kenny B. Het werd een dikke hit en bezorgde haar zelfs haar tweede 100%NL Award.

Afgezien van haar clubtour maakte Maan live nóg een een flinke stap, met festivaloptredens. Zo was ze te zien op Eurosonic/Noorderslag, daarna mocht ze aantreden op Paaspop en ook Pinkpop. Ook waas Maan te zien tijdens Vrienden van Amstel LIVE.

Maan boeken?

Zangeres Maan de Steenwinkel op je event? Maan boeken doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Heb je vragen of wil je deze artiest boeken voor een coronaproof (online) event? Bel of app ons dan!
Heb je vragen of wil je deze artiest boeken voor een coronaproof (online) event?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget