Beschrijving

Do

Do boeken

Zangeres Do boeken voor je feest of evenement

Do boeken doe je bij BENZ Agency. Deze bekende zangeres kun je nu boeken voor op je feest of evenement.
In 2002 brak Do internationaal door met een trance-versie van Bryan Adams’ hit ‘Heaven’. Een jaar later nam ze een unplugged versie van het nummer op, welke opnieuw hoog in de Nederlandse hitlijsten terecht kwam.

Biografie Do

In 2004 werd de zangeres benaderd door Marco Borsato om met hem het duet ‘Voorbij’ op te nemen. Kort na de release werd Voorbij een nummer 1-hit en trad Do samen met Marco op tijdens zijn stadionconcerten in De Kuip te Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis. Tijdens de TMF Awards sleepte de zangeres de prijs voor Beste Zangeres in de wacht.

Do’s debuutalbum verscheen begin juni 2004 en wist één week na de release nieuw binnen te komen op de derde plaats van de Album Top 100. Van dit album verschenen de succesvolle singles ‘Love Is Killing Me’ en ‘Angel By My Side’, tevens de titelsong van de Nederlandse speelfilm Ellis in Glamourland met Linda de Mol in de hoofdrol. In juni 2006 verscheen Do’s tweede album ‘Follow Me’ met de zomerse single ‘Beautiful Thing’.

Do op televisie

In 2011 vertolkte Do een hoofdrol als Maria, de moeder van Jezus, in The Passion, het muzikaal-Bijbelse evenement vanuit de binnenstad van Gouda met o.a. Thomas Berge als Petrus.
In de zomer van 2011 was Do één van de deelnemers van het TROS-programma De Beste Zangers Van Nederland met o.a. Xander de Buisonjé, Lange Frans en Glennis Grace. Naar de positieve reacties op haar vertolking van André Hazes’ ‘Zij Gelooft In Mij’ werd dit nummer op single uitgebracht. Het nummer wist op de dag van release positie 2 te bereiken in de Nederlandse iTunes lijst, en kwam die week vanuit het niets op 1 binnen in de single top 100.
In 2015 was Do opnieuw te zien in het tv-programma De Beste Zangers Van Nederland met o.a. Frans Duijts. Ook bracht ze een nieuw Nederlandstalig album uit.
In 2021 is Do één van de deelnemers van het programma ‘Expeditie Robinson’ op RTL 4.

Do boeken?

De veelzijdigheid van Do zorgt ervoor dat zij ook op vele manieren inzetbaar is tijdens feestelijke- en/of zakelijke events, festivals etc. Zangeres Do is niet alleen als tape act te boeken, maar ook live met haar eigen band, als gastsoliste bij band of orkest én als presentatrice. Do boeken voor je event doe je bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en mogelijkheden. Bij ons vind je exclusief diverse bekende Nederlandse zangers en zangeressen, maar ook andere artiesten zijn bij ons te boeken. Of je nu op zoek bent naar één specifieke artiest of een totale programmering voor je evenement, wij staan graag voor je klaar om het entertainment van je event te verzorgen. De afgelopen jaren hebben we een groot netwerk kunnen opbouwen en daardoor kunnen we je helpen om de geschikte Nederlandse artiesten te vinden voor jouw feest of evenement.

Boeken
Met gitarist 1 x 30 min., incl. geluid < 250 pers.
€ 4.250,00
Met gitarist + backings 1 x 45 min., incl. geluid < 250 pers.
€ 5.750,00
Set met band 1 x 60 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 8.450,00
Avondvullend met band 1 x 75 min. + 2 x 45 min., techniek in overleg
€ 12.750,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Do aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Incl. geluid < 250 pers.

Bezetting

Verschillende mogelijkheden

Genre

Zangeres

Prijs

Vanaf € 4.250,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met live band te boeken
  • Presentatie op aanvraag