Beschrijving

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley boeken

Zangeres Edsilia Rombley boeken voor je evenement

Edsilia Rombley boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency. Edsilia Rombley raakte in 1996 bekend bij het grote publiek als winnares van de Soundmixshow. Het jaar erop won ze ook de Europese Soundmixshow.

Edsilia Rombley op het Eurovisie Songfestival

In 1998 vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurovisie Songfestival met Hemel & aarde, waarmee ze een vierde plek behaalde. In 2007 deed ze voor een tweede keer mee met On Top of the World. Ook gaf ze twee keer de punten namens Nederland. In 2009 presenteerde Edsilia Rombley het eerste seizoen van Beste Zangers van AVROTROS.

De veelzijdigheid van Edsilia Rombley

Sinds 2005 heeft de zangeres zeven theatertournees gerealiseerd en daarnaast treedt ze vanaf 2014 jaarlijks op met de Ladies of Soul. In 2019 vertolkte ze de rol van Maria in The Passion en presenteerde ze Eurovision in Concert.
Daarnaast zal Edsilia Rombley tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam de presentatrice van het evenement zijn, samen met Jan Smit en Chantal Janzen.
Ook staat Edsilia in maart 2020 voor het eerst met een solo-concert in de grote zaal van het Concertgebouw onder de noemer Soulful Memories.

Edsilia Rombley boeken?

Edsilia Rombley is één van de meest authentieke en eigenzinnige artiesten die ons land rijk is. Naast dat ze als zangeres te boeken is met tape act of band, is ze ook te boeken als gastsoliste met band of orkest én als presentatrice. Edsilia Rombley boeken voor je evenement? Deze bekende zangeres boek je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Edsilia Rombley aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 800 pers.

Bezetting

3 personen (incl. 2 danseressen/backing vocals)

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

    Gegeven prijs is tape act met twee danseressen/backing vocals. Verdere mogelijkheden:

  • Met live band
  • Als gastsoliste met band of orkest
  • Als presentatrice

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Evenementen

,

Categorie

Genre

, , ,

Type event

, , , , ,

Budget