Beschrijving

Lange Frans

Lange Frans boeken

Bekende rapper Lange Frans boeken voor je event

Lange Frans boeken voor een optreden? Met deze populaire rapper organiseer je gegarandeerd een geslaagd feest. Boek Lange Frans voor een avond vol Nederlandstalige hiphop.

Lange Frans & Baas B

Frans Frederiks, zoals Lange Frans eigenlijk heet, begon al op zijn zeventiende met rappen. Als Frans Frederiks in 1997 begint met rappen weet hij nog niet wat voor succes hem te wachten staat. Aangespoord door artiesten als Def P en Extince vormt hij samen met zijn buurjongen Bart uiteindelijk één van Nederland’s bekendste rap duo’s. Met Bart Zijlstra vormde hij het duo Lange Frans & Baas B. Iedere vrije middag wordt besteed aan het schrijven van teksten, iedere euro aan het professionaliseren van de zelfgemaakte studio. In 2001 wonnen ze zowel de publieksprijs tijdens de Grote Prijs-finale als de talentenjacht Most Wanted. Vanaf de eeuwwisseling treedt het duo steeds vaker naar buiten. Maar Lange Frans zet ook zijn studie Bedrijfskunde voort.

Hitmachine

In 2004, zeven jaar na het begin van hun samenwerking, brachten Lange Frans & Baas B de single Moppie uit. Het vrolijke nummer sloeg meteen aan en werd een grote hit. Dat het duo ook maatschappelijk betrokken is, lieten ze zien met hun tweede single Zinloos, waarmee ze een nummer 1-hit scoorden. Lange Frans & Baas B hadden in de jaren daarop veel succes en sleepten talloze prijzen binnen. Lange Frans en Baas B wonnen onder andere een TMF Award, een 3FM Award en een Edison. Met Het Land Van scoorden ze in 2005 hun tweede nummer 1-hit.

Biografie Lange Frans

Vanaf 2005 verzorgt Lange Frans elke vrijdag het weekoverzicht bij de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM.
In 2009 maakt Baas B bekend dat hij wil stoppen. Zo gaan Lange Frans & Baas B elk hun eigen weg. Voor Lange Frans tijd om zich te richten op zijn solocarrière. Lange Frans bleef muziek maken en bracht in 2012 het nummer Zing voor me uit, samen met Thé Lau. Het nummer werd Lange Frans’ eerste nummer 1-hit als soloartiest. Zijn soloalbum Levenslied via label Top Notch werd goed ontvangen en Lange Frans bewees dat hij ook als soloartiest zeer succesvol is. In 2017 scoorde Lange Frans een hit met vriend en collega John West met het nummer ‘Lekkerding’. Hiervoor ontvingen ze twee Buma NL Awards en een gouden plaat.
Naast zijn optredens als rapper is Lange Frans ook regelmatig te zien op televisie. Hij werkte onder andere twee keer mee aan de Beste Zangers van Nederland en was te zien als jurylid voor het Junior Songfestival en voor het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’.

Wat kost Lange Frans boeken voor een optreden?

Wil je Lange Frans boeken voor je evenement? Bij BENZ Agency kunt je deze populaire rapper boeken voor jouw eigen evenement of feest. De prijs voor het boeken van Lange Frans is € 3.995,- . Deze gage voor het inhuren van Lange Frans is een richtprijs exclusief 9% BTW en 7% BUMA.  Neem contact met ons op voor meer informatie. Tijdens zijn set van 1 x 30 minuten is het sleutelwoord plezier en zal dan ook in het teken staan van een heerlijke trip down memory lane voor het publiek. Ook is het mogelijk een rap op maat te boeken. Frans zal dan aan de hand van de gegeven input een rap schrijven, opnemen en als track aanleveren of live brengen op jouw evenement. Een mooie persoonlijke touch voor bijvoorbeeld je bedrijfsevenement. Wil je Lange Frans direct boeken, bel ons dan of stuur een mail. Dan zorgen wij voor een snelle reactie met een vrijblijvende offerte. Als officieel boekingskantoor van Lange Frans, o.a. bekend van het duo Lange Frans & Baas B en de single ‘Moppie’, proberen wij de laagste prijs te hanteren voor boeken Lange Frans.

Ben je op zoek naar een totaalprogrammering voor je event? Wij denken graag mee over de complete invulling van entertainment voor je festival of feesttent. Of het nu voor boeken Lange Frans is, voor een andere artiest of voor een complete line-up, wij horen graag van je om samen je wensen te bespreken!

Foto: Shali Blok

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. monitor set
€ 3.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Lange Frans aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Rap

Prijs

Vanaf € 3.495,00

Boekingsmogelijkheden

  • Met live band op aanvraag
  • Rap op maat op aanvraag
  • Presentatie op aanvraag