Beschrijving

Gordon

Gordon boeken

Zanger en personality Gordon boeken voor je event

Gordon boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency.
We kent hem niet: Gordon (Cornelis Willem) Heuckeroth. De meestal goedlachse BN’er met het hart op de tong en het haar op de tanden. Gezien zijn succesvolle carrière als documentairemaker-horecaondernemer-humorist-columnist-presentator-vrijwilliger-jurylid-programmamaker-relatiedeskundige-entertainer-ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds-spelleider-conceptontwikkelaar-bandleider én hitzanger zijn er aanzienlijk meer mensen die graag naar ‘m kijken en luisteren dan het omgekeerde. Niet voor niets won hij een Zilveren Harp en werd hij met collega Gerard Joling genomineerd voor de Gouden Televizier Ring.

Biografie Gordon

De nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (1991) werd Gordons doorbraak. Toen voorzag nog niemand in Nederland en België dat Gordon ‘niet even, maar voor áltijd bij ons zou zijn’. Want hij is vrijwel dagelijks wel ergens te zien of te horen: radio, tv, Spotify, kranten, FB, Instagram en zeker de roddelbladen. In 1992 nam Gordon met de zanggroep Re-play de single ‘Never nooit meer’ op. De single belandde in de top 5 en werd een grote hit. Dit succes resulteerde in een succesvol album.

Ook was vanaf Gordon vanaf 2005 tot 2011 onderdeel van de Toppers met René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Hij schreef ook mee aan hun Eurovisie Songfestival inzending in 2008, genaamd ‘Shine’.
Dat álles wat hij aanraakt in goud verandert, is misschien too much. Maar zijn succes in de horeca, twee Blushing-zaken en restaurant The Burger Room, bewijzen ook zijn zakelijke vernuft.

Gordon op televisie

Hilarisch en soms heftig zijn de kenmerken van Gordons televisie-oeuvre. Als presentator/host bij RTL (o.a. 5 tegen 5, Gillend naar Huis, Hotter than my daughter, Alles mag op Vrijdag/Zaterdag/Zondag en Goor Draait Door). Zijn gevatte opmerkingen als jurylid (Idols, the X-factor, Holland’s Got Talent en The Voice Senior) gaf genoeg stof voor ochtendgesprekken bij de koffieautomaat. De vruchtbare samenwerking met collega-zanger Gerard Joling, hebben de heren een vergeten doelgroep (eenzame ouderen) volledig op de kaart gezet, daarom de nominatie voor de Televizier Ring. Sinds de overstap naar SBS6 maakte hij DanceSing en SuperkidsNL. Vanaf januari 2020 presenteert Gordon de documentaireserie 100 Jaar Jong. En in het voorjaar van dat jaar straalt hij met Patty Brard in een televisieserie over De Eeuwige Jeugd.

Gordon boeken

Gordon heeft eind 2019 een transitie doorgemaakt dankzij zijn nieuwe, gezonde levensstijl. Daarom maakt de wereld in 2020 kennis met Gordon 2.0: fitter, frisser, maar net zo scherp en vrolijk als voorheen. Hij gaat weer zingen, optreden en hosten. Daarnaast biedt Gordon zich aan als motiverend spreker bij congressen, bedrijfspresentaties en events. Gordon 2.0 staat in de spotlights, is hot én cool. Alle reden om te veronderstellen dat hij dit ook voor jouw feest of evenement gaat doen. Gordon boeken als zanger, presentator of spreker doe je bij BENZ Agency. Je houdt van hem óf je haat hem. In dat laatste geval misschien meer the man you love to hate. Gordon direct boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur ons een bericht, e-mail of bel ons. Dan nemen we uiterlijk de volgende dag vrijblijvend contact met je op voor een gratis offerte. De genoemde prijzen zijn exclusief BUMA en BTW.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Gordon aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 12.750

Boekingsmogelijkheden

    Naast tape act ook te boeken als:

  • Presentator
  • Inspirational speaker

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Tijd

Type event

, , , , ,

Budget