Beschrijving

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk boeken

Zangeres Samantha Steenwijk boeken voor je event

Samantha Steenwijk boeken doe je nu bij BENZ Agency.
Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijk de finale behaalt. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij de mensen. Zij weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Doorbraak Samantha Steenwijk

Samantha werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 bij Den Haag. In 2009 maakt Samantha haar entree, met haar vrolijke nummer ‘Kom ga mee met mij’ wordt ze ‘talent van de maand’ bij SterrenNL. Niet veel later staat ze in het voorprogramma van Gerard Joling en treedt ze onder andere op tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en het Go Apres Ski in Ahoy. In 2013 behaalt de zangeres de finale van het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ gesteund door coaches Gerard Joling en Roxanne Hazes.

Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’, eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

Samantha Steenwijk bij Beste Zangers

Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha mag als artiest meerdere keren optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van het Muziekfeest op het Plein. In 2019 stonden er veel nieuwe uitdagingen op de planning waaronder haar deelname aan de programma’s De Beste Zangers en Dancing with the Stars.

Samantha Steenwijk boeken

De sympathieke Nederlandstalige zangeres Samantha Steenwijk boeken voor je feest of evenement? Samantha boek je nu bij BENZ Agency.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
    • 3975 €
      1 x 30 min., incl. geluid < 150 pers.

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 150 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

€ 3975,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met live band te boeken

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , ,

Budget