Beschrijving

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk boeken

Zangeres Samantha Steenwijk boeken voor je event

Samantha Steenwijk boeken doe je nu bij BENZ Agency.
Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijk de finale behaalt. Samantha is door haar spontane open persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij de mensen. Zij weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

Succes na succes

Samantha Steenwijk werd geboren in 1986 in Voorburg en woont sinds 2004 bij Den Haag. In 2009 maakt Samantha haar entree, met haar vrolijke nummer ‘Kom ga mee met mij’ wordt ze ‘talent van de maand’ bij SterrenNL. Niet veel later staat ze in het voorprogramma van Gerard Joling en treedt ze onder andere op tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en het Go Apres Ski in Ahoy. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes. Haar Bloed, Zweet en Tranen single ‘Zonder jou’ behaalt de 11e positie in de hitlijsten. Een paar maanden later ontvangt Samantha Steenwijk een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace. Het jaar daarna gooit ze weer hoge ogen weet ze voor de tweede keer op rij genomineerd te worden voor de BUMA NL Awards in de categorie ‘Beste zangeres’.

De grote doorbraak

Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar.
Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’, eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

Beste Zangers

Na het behalen van de finale gaat het hard, Samantha Steenwijk mag als artiest meerdere keren optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome, neemt deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van het Muziekfeest op het Plein. In 2019 stonden er veel nieuwe uitdagingen op de planning waaronder haar deelname aan de programma’s De Beste Zangers en Dancing with the Stars. Natuurlijk staat ook de toekomst van Samantha Steenwijk in het teken van nieuwe muziek en zal er regelmatig een nieuwe single komen.

Samantha Steenwijk boeken

De sympathieke Nederlandstalige zangeres Samantha Steenwijk boeken voor je feest of evenement? Samantha boek je nu bij BENZ Agency. Ze is in haar genre misschien wel de beste zangeres en gooit met haar set van 1 x 30 minuten ongetwijfeld hoge ogen met haar indrukwekkende stem op jouw feest of evenement. Natuurlijk zingt ze mooie klassiekers, maar ook nieuwe muziek. Neem contact met ons op voor meer informatie. Voor boeken Samantha Steenwijk ben je bij ons op het juiste adres.

Boeken
Tape act 1 x 30 min., incl. geluid < 150 pers.
€ 6.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Samantha Steenwijk aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 150 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

€ 6995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met live band te boeken

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , ,

Budget