Beschrijving

Charly Luske

Charly Luske boeken

Veelzijdige zanger Charly Luske boeken voor je event

Charly Luske boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency.
Charly Luske is geboren op 19 september 1978 in Amsterdam. Charly werkt vooral als muzikant maar ook als acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator en daar is sinds kort de titel producent bij gekomen.
Hij speelde in veel verschillende musicals zowel in Nederland als in Duitsland, en speelde af en aan ook in verschillende TV series.

Charly Luske in The Voice of Holland

Echt bekend werd hij door het programma The Voice of Holland waarin hij in 2011 kandidaat was, en door Nick & Simon werd gecoacht. Voor de auditie bracht hij het nummer ‘This Is A Man’s World’ van James Brown, dat ongeveer 50 miljoen keer werd bekeken op social media.
In 2012 was Charly te zien als Judas in The Passion. Hij was hierin de tegenspeler van Danny de Munk die de rol van Jezus vertolkte.

Charly Luske live

Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot complete band, inclusief blazers. Hij is werkzaam in Nederland en vliegt de hele wereld over voor uiteenlopende optredens met grote of kleine formaties.
Charly brengt een paar singles uit, die hun noteringen vinden in de Single Top 100. In 2018 en 2019 tourde hij met zijn zelf geproduceerde show The Story of George Michael door het land. In 2021 is het tijd voor een nieuwe tour in de Nederlandse theaters: Story of Robbie Williams by Charly Luske.

Charly Luske boeken?

Charly Luske boeken voor je feest of evenement doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Charly is een van de getalenteerde Nederlandse zangers die je bij ons kunt boeken. Je kunt een losse artiest boeken, maar wij denken ook graag mee over een complete programmering. Denk bijvoorbeeld aan een bekende artiest in combinatie met een band of een totaalconcept met verschillende artiesten.

Foto: Carla Gorter

Boeken
Live act met gitarist en pianist 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 4.950,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Charly Luske aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

3 personen

Genre

Zanger

Prijs

€ 4.950,00

Boekingsmogelijkheden

  • Prijs is voor live act met gitarist en pianist

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget