Beschrijving

Anita Meyer

Anita Meyer boeken

Ervaren top zangeres Anita Meyer op je evenement

Anita Meyer boeken voor je feest of evenement? Dat kan bij BENZ Agency! Met de internationale megahit ‘Why Tell Me Why’, meerdere top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van… eigenlijk nooit weggeweest!

Biografie Anita Meyer

In 1976 breekt Anita Meijer door met haar single “The Alternative Way” die zij samen met The Rainbow Train van Hans Vermeulen uitbracht. Anita komt in contact met producer Martin Duiser en dit leidde in 1981 tot haar internationale doorbraak. In 1983 treden Anita en Lee Towers voor het eerst samen op. Ze zingen het duet ‘Run to Me’. In 1987 komt Anita Meyer met de hit ‘They Don’t Play Our Love Song Anymore’

In 2009 neemt Anita een nieuwe stap in haar carrière en neemt ze samen met het Metropole orkest het album ‘Tears go by’ op. In 2017 doet Anita Meyer voor de tweede keer mee aan het populaire TV programma Beste Zangers. Daar zong Anita o.a. het prachtige ‘Flink Zijn’.

Nederlandse top zangeres

Haar grootste hit ‘Why tell Me Why’ is onlangs door verschillende DJ’s opnieuw uitgebracht en wederom met internationaal succes. Hierdoor maakt momenteel een heel nieuwe generatie kennis met de muziek van Nederlands meest succesvolle zangeres. Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Ze was ook niet voor niks de eerste vrouwelijke artieste in een uitverkocht Ahoy. Een gegarandeerde hit op je evenement!

Anita Meyer boeken?

Natuurlijk ben je al helemaal overtuigd. Deze top zangeres hoort op je feest of evenement. Je kunt Anita Meyer boeken bij BENZ Agency! Neem snel contact met ons op om beschikbaarheid en mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor je klaar!

Foto: Roy Beusker

Boeken
Tape act - particulieren 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 5.950,00
Tape act - bedrijven 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 6.950,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Anita Meyer aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Vanaf € 5.950,00

Boekingsmogelijkheden

  • Voor particulieren andere prijs dan voor bedrijven

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Type event

, , , ,

Budget