Beschrijving

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez boeken

Populaire Latin zanger Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez boeken? Deze Latin zanger, bekend van het populaire programma Beste Zangers en populair in de hitlijsten, op de radio en op Spotify, boek je nu voor een optreden op je feest of evenement.
Veel mensen trekken al snel de vergelijking tussen Rolf Sanchez en het Latin icoon Marc Anthony, iemand die al alles bereikt heeft wat menselijk mogelijk is. Marc heeft natuurlijk een geheel eigen stijl en dat is ook exact wat Rolf zijn doel is. Rolf Sanchez is gek op de Latin sounds en heeft veel plezier in het schrijven van zijn teksten en het maken van mooie melodie lijnen. Dat komt soms tot uiting in een mix van traditioneel Latin met een vleugje pop, maar natuurlijk ook in prachtige gevoelige ballads. Artiest Rolf Sanchez boeken voor een optreden is dus zeker een aanrader.

Internationale doorbraak Rolf Sanchez

Als finalist in de talentenjacht ‘X-Factor’ kreeg Rolf Sanchez in 2011 zijn eerste platencontract, iets wat normaal gesproken alleen voor de winnaar van toepassing is. Tijdens al deze hectiek werd duidelijk dat er mensen over de gehele wereld de video’s van Rolfs optredens in de show hadden gezien, waaronder de ervaren rot uit de Latin scene Marcos Hernandez. Na diverse gesprekken en het samen werken aan muziek kwam Rolf steeds meer in contact met zijn culturele achtergrond.

Rolf Sanchez besloot af te reizen naar zijn land van herkomst: De Dominicaanse Republiek. Zijn bekendheid groeide hard. In 2016 verhuisde hij naar Miami en zette hij ook zijn eerste stap met platencontracten in de VS. Na het tekenen bij Sony bereikte het nummer Por Si No Te Vuelvo A Ver op zijn eerste plaat een nummer 1 positie op de Amerikaanse Billboard Top 100 Latin American lijst. Diverse hits volgden en Rolf Sanchez belandde in de studio met de ster-producers uit de Latin scene die onder andere hits van Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce produceerde.
Op dat moment is Rolf Sanchez het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. Met niet minder dan drie nummer 1 posities in de US Billboard ‘Tropical Songs’ chart, twee nominaties in categorie beste nieuwkomer en beste act voor “Premio Juventud” en “Premios Nuestro” en vele uitverkochte shows in Midden– en Latijns-Amerika.

Succes bij Beste Zangers

Ondanks het feit dat hij een groot deel van zijn tijd aan de andere kant van de oceaan doorbrengt, houdt Rolf Sanchez altijd de band met Nederland kort. In 2017 bracht hij de de plaat ‘Voy a Bailar’ met featurings van Boef en Ali B uit, maar zijn echte Nederlandse doorbraak ontstond toen hij in 2019 deelnam aan het populaire televisieprogramma Beste Zangers. Rolf Sanchez wist alle harten te veroveren met zijn Latin invloeden. Het duet ‘Pa Olvidarte’ met Emma Heesters kwam hieruit voort. ‘Pa Olvidarte’ belandde binnen 3 weken in de top 5 en vervolgens 12 weken #2 in de Top 40. De hit werd bekroond met een gouden plaat en bereikte vervolgens de platina status.
In juli 2020 lanceerde Rolf zijn single ‘Más Más Más’ en breekt zijn vorig record door de nummer #1 positie in de Nederlandse Top 40 te behalen en scoort daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland.

Rolf Sanchez boeken

Artiest Rolf Sanchez inhuren voor een optreden? Rolf zijn stem, gepaard met zijn stralende lach en enthousiasme, laat een blijvende indruk bij het publiek. Hiermee creëert hij live tijdens een optreden altijd wel een bijzonder moment. Zanger Rolf Sanchez treedt op als tape act of met zijn eigen band ‘The Latin Society’.
Rolf Sanchez boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency. Deze bekende zanger en diverse andere Nederlandse artiesten boek je nu bij BENZ Agency. Niet alleen voor boeken Rolf Sanchez, maar ook ander entertainment boeken kun je bij ons terecht. Voor een set van 30 minuten is de prijs op aanvraag, maar neem contact met ons op voor een gratis offerte met prijzen. De genoemde gage is altijd excl BTW en BUMA. Rolf Sanchez boeken of de boekingen voor een andere Nederlandse artiest doe je zo eenvoudig en snel. Bel of mail ons en we nemen binnen één werkdag contact met je op over je aanvraag.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Rolf Sanchez aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Latin

Prijs

Op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Tijd

Genre

, ,

Type event

, , , ,

Budget