Beschrijving

Tino Martin

Tino Martin boeken

Bekende zanger Tino Martin boeken voor je feest

Tino Martin boeken kan nu bij BENZ Agency. Deze populaire zanger met tomeloze inzet heeft een geheel eigen sound en uitstraling en wordt miljoenen keren gestreamd. Tino Martin komt op zijn 14e voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. Vanaf dat moment weet hij dat hij dit de rest van zijn leven wil doen en gaat alles in sneltreinvaart. Bij ons kun je zijn voor boeken Tino Martin.

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show met een nummer van René Froger. Daarna maakt hij zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten. In de daarop volgende jaren treedt Tino Martin veel op in binnen- en buitenland en grotere zalen zoals de Ziggo Dome.

Biografie Tino Martin

In 2013 tekent Tino Martin een meerjarig platencontract bij Studio One. Zijn aanstekelijke energie werpt al snel zijn vruchten af wat resulteert in het nummer ‘Doe wat je wil’. Daarna in 2014 komt Tino met drie nieuwe single’s, namelijk: De gevierde man, Mijn vriend en Jij liet mij vallen. In het voorjaar van 2015 was Tino Martin nog een veelbesproken kandidaat in het SBS6 programma Bloed, Zweet & Tranen.

Het succes van Tino Martin

Later in het jaar 2015 stond hij tweemaal in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. Met als gevolg lovende kritieken van het publiek en de landelijke pers. In dit zelfde weekend werd zijn eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles waaronder het met ‘de Koos Alberts Award’ voor ‘beste single’ bekroonde fantastische nummer ‘ Toch zal ik altijd aan je denken’, werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Ook ontving hij dit jaar een Edison popprijs voor zijn eerste album ‘Jij liet me vallen’. Deze ultieme bekroning markeerde zijn definitieve doorbraak en maakte 2015 een bijzonder succesvol jaar. Tino Martin inhuren? Neem contact met ons op!

Nieuw nummer

De dromen van Tino Martin kwamen uit op 28 mei 2016; een uitverkochte Heineken Music Hall. Een van zijn grootste concerten tot nu toe. Hier bracht hij zijn single ‘Dat ik je zo zou missen’ voor het eerst ten gehore.
In juni 2017 stond hij in een uitverkocht Ziggo Dome voor 17.000 uitzinnige fans. Ter promotie daarvan is de single en videoclip ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. Ook is zijn 2e album ‘Hoe ik het zie’ met daarop 10 gloednieuwe nummers en zijn nieuwste single ‘Blijf bij mij’ inmiddels een feit. Ook het lied ‘Laat Me Leven’, een duet met Gerard Joling, staat op dit album.

In januari 2018 geeft Tino uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en het AFAS Circustheater. Ook is hij datzelfde jaar onderdeel van het programma Beste zangers van Nederland en verschijnt de live registratie van zijn concert ‘In the Round’ in de Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is. Het succes van Tino Martin blijft groeien: in 2019 geeft hij diverse grootse concerten in het Olympisch stadion in Amsterdam voor een fantastisch publiek.

Tino Martin boeken

In 2019 scoort Tino Martin een monsterhit met het nummer ‘Zij weet het’. Een nummer van Glen Faria wat hij in het programma Beste zangers coverde. Het nummer staat wekenlang in de hitlijsten en is goed voor tientallen miljoenen streams. Wil je de zanger van deze tophit Tino Martin boeken voor je evenement? Deze hit machine speelt de grotere Nederlandse zalen plat met uitverkochte concerten, zoals de AFAS Live of een uitverkochte Ziggo Dome.

Tino ontwikkelt zich tot een alom gerespecteerd zanger die geliefd is bij jong en oud. Hij bedient een brede klantenkring en een eigen fan base en weet in een tape act van 1 x 30 minuten of met live band (voor openbare optredens) het hele publiek mee te nemen in een uniek concert als in de Ziggo Dome. Tino zingt zijn oude en nieuwe repertoire, hieraan wordt de grootste aandacht besteed. De betaalde optredens voor Tino stromen binnen. Hij is misschien wel de meest geboekte artiest. Dus wees er snel bij! Tino Martin direct boeken voor een optreden? Neem contact met ons op voor meer informatie en het boeken van Tino Martin. Wil je hem boeken in combinatie met andere bekende artiesten? Wij denken graag meer over een complete line-up. Er zijn meerdere boekingsmogelijkheden voor Tino Martin huren, maar ook legio andere artiesten.

Boeken
Tape act 2022 Besloten, 1 x 30 min., incl. geluid < 400 pers.
€ 12.500,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Tino Martin aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 400 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 12.500,00

Boekingsmogelijkheden

  • Prijs voor besloten events, openbaar op aanvraag
  • Live met band 1 x +- 60 min. op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

Tijd

Type event

, , , ,

Budget