Beschrijving

Emma Heesters

Emma Heesters boeken

Zangeres Emma Heesters boeken voor je event

De zeer gepassioneerde singer-songwriter start op haar 18e start haar eigen YouTube kanaal, waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Ruim drie jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond. Dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker gingen haar views en volgers ineens heel hard. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels ruim 5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken. Emma Heesters kun je boeken bij ons boekingskantoor.

Internationaal succes

De carrière van Emma Heesters bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 stond Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep ‘Boyce Avenue’ tijdens hun tournee door Europa. Ze heeft haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en ook mocht ze in de studio samenwerken met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Daarnaast was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ in 2019 met o.a. Ruben Annink en Samantha Steenwijk. Eind 2019 scoorde Emma samen met  Eind 2019 scoorde Emma samen met Rolf Sanchez een Top 3 hit met de track ‘Pa Olvidarte’. Het nummer werd miljoenen keren gestreamd en Emma en Rolf bereikten hiermee ook de platina status. Het is een grote hit.

Hoog in de hitlijsten

Begin 2020 stond Emma Heesters wederom hoog in de hitlijsten met haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin. Het nummer ‘Loop Niet Weg’ kwam tot de nummer 3 positie van de Single Top 100. Ook wist ‘Loop Niet Weg’ een Gouden Award in de wacht te slepen. In juni kwam haar eerste solo single ‘Waar Ga Je Heen’ uit. In november 2020 wist Emma Heesters de MTV Best Dutch Act award in de wacht te slapen. Ook kwam die maand haar kerstsingle ‘Als De Eerste Sneeuw Valt’ uit. In december werd bekend gemaakt dat ‘Pa Olvidarte’, haar samenwerking met Rolf Sanchez, op de nummer 4 positie stond in de lijst met meest beluisterde nummers op Spotify in 2020. Daarnaast was Emma op nummer 38 te vinden in de lijst van meest gestreamde artiesten in Nederland in 2020 op de populaire streamingdienst.

Emma Heesters boeken?

Emma Heesters is een zeer populaire artiest op dit moment. De getalenteerde zangeres bracht diverse hits uit o.a. met Rolf Sanchez en Tino Martin en heeft een populair YouTube kanaal met 5 miljoen volgers, miljoenen keer gestreamd. Afgelopen jaar kwamen er weer miljoenen bij. Ook was ze te zien in het succesvolle tv programma ‘Beste Zangers’ in 2019. Emma Heesters op jouw festival of bedrijfsevenement? Emma Heesters boeken doe je nu bij BENZ Agency. Vraag een gratis offerte aan of plaats een optie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, je zit nergens aan vast. Bel ons, vul het contactformulier in of stuur een bericht naar ons e-mailadres. Emma Heesters inhuren gaat zo eenvoudig in snel.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Emma Heesters aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. geluid < 500 pers.

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget