Beschrijving

Gerard Joling

Gerard Joling boeken

Zanger en personality Gerard Joling inhuren

Gerard Joling boeken doe je nu bij BENZ Agency. Deze zanger is absoluut niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Op dit moment weet heel Nederland wie Gerard Joling is. Neem voor Gerard Joling boeken of offerte Gerard Joling aanvragen contact met ons op.
Als kind staat Gerard Joling al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het nog ver schoppen én totale erkenning vinden in de harde wereld van de showbizz in Nederland. Hij zou er alles aan doen om zijn droom te laten uitkomen en ook al slaagde hij er in eerste instantie niet in: nu weten we dat hij die droom laat uitkomen. De eerste keelgeluiden die de stem van Gerard produceerde gaven niet direct het idee dat hij zal uitgroeien tot de zanger die hij nu is.

Vol goede moed Gerard Joling besluit op een dag bij een zangpedagoog binnen te stappen om zijn ademhaling te reguleren. Deze pedagoog is de eerste persoon die de zangkwaliteiten van Gerard onderkent. Op dat moment besluit Gerard orkestbanden te laten maken. Gerard stuurde heel wat banden naar platenbazen op in de daaropvolgende jaren en iedere keer kreeg hij hetzelfde antwoord. “Op dit moment is er geen budget en ruimte, maar toch veel succes in de toekomst. Maar gelukkig, Gerard verliest de moed en het vertrouwen in zichzelf niet.

Deelname aan de soundmixshow

In 1985 doet Gerard mee aan een compleet nieuw concept “De Soundmixshow” gepresenteerd door Hennie Huisman. Gerard besluit ‘Crying’ van Don McLean te zingen in het programma van Henny Huisman. Hij behaalt de derde plaats in de grote finale, maar de deelname aan dit programma brengt een grote ommekeer teweeg en brengt de carrière van Gerard Joling in een stroomversnelling. Het grote publiek leerde hem kennen.

Echte doorbraak

Direct daarna scoort hij zijn eerste nummer 1-hit ‘Love Is In Your Eyes’, deze werd bekroond met dubbel platina. Een glanzende carriere volgt, zowel nationaal als internationaal. In 1988 wordt Gerard gevraagd Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Dublin met het nummer ‘Shangri-la’. Een optreden waarmee hij in de top tien eindigt. Zijn carriere neemt nu een echte vlucht! ‘No More Bolero’s’ zijn volgende album verschijnt in 22 landen, waaronder Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Taiwan, Korea, Singapore, Curaçao en een aantal Zuid-amerikaanse landen. De CD staat weken in Taiwain, Korea, Signapore en Nederland op nummer 1. Ook in de overige landen bestormt No More Bolero’s de hitparade.

Zijstapjes Gerard

Hierop volgt een eigen tv-programma op de Nederlandse televisie en wekenlang schittert Gerard, na een moeilijke maandenlange voorbereiding, in Holiday on Ice waar hij als speciale gast honderdduizenden toeschouwers verbaast met de heel ongelofelijke combinatie van zingen en een pirouette draaien. Hij is een nieuwe ervaring maar ook vele blauwe plekken rijker.

Internationale erkenning

Ook viert Gerard hoogtij in diverse theaterproducties. In vier jaar doet hij alle theaters in Nederland aan waarin hij volle zalen trekt en Gerard stelt in zijn eigen theatershows ook nieuw talent voorGerard zijn glansrijke carrière wordt bekroond met tientallen gouden en platina platen en nationale en internationale prijzen. Bijvoorbeeld van Don Johnson ontvangt Gerard de award ‘Best selling Dutch Artist’ in Monaco bij de World Music Awards. En hij treedt op met grootheden als Tracy Wong, The Jordanaires, Nana Mouskouri, The Trammps, George McCrae en Randy Crawford. Over zang gesproken: op welk vlak Gerard ook schittert, zingen blijft centraal staan.

Gerard Joling en de Toppers

Sinds 2005 is Gerard Joling onderdeel van het groots concert de Toppers met (in wisselende bezetting) René Froger, Gordon, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Hun stadionconcerten Toppers In Concert in de Amsterdam ArenA is, met meer dan 50 uitverkochte shows, de langst lopende concert-reeks van Europa. Ook is Gerard Joling 1 van de populaire gezichten van SBS in programma`s als ‘Geer & Goor’. Bij de start van de nieuwe zender Talpa is het direct het best bekeken programma met miljoenen kijkers. Maar ook twee seizoenen ‘Holland’s Got Talent’ en ‘Joling & Gordon over de vloer’ trekt een miljoenenpubliek. Ook krijgt hij ‘Sterren dansen op het ijs’ als programma aangeboden. In 2007 bracht Joling de single ‘Maak me gek’ uit, later kwam het gelijknamige album. Het werd een groot succes: Gerard staat vervolgens met de single op nummer 1 in de Single Top 100.

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken als zanger doe je bij BENZ Agency. Dankzij zijn succesvolle carrière kent iedereen Gerard goed. Deze entertainer pur sang zal ieder feest omtoveren tot één groot feestpaleis. De optredens van Gerard Joling staan altijd garant voor een knallend feest! Gerard krijgt elk publiek mee in een set van 1 x 30 minuten en natuurlijk ontbreken zijn grote hits niet, zoals ‘Ticket to the Tropics’. Ben je al een line-up aan het samenstellen? Neem Gerard Joling mee! Wil je een gratis offerte van Gerard Joling ontvangen voor boeken Gerard Joling? De prijzen van Gerard Joling bekijk je daarin. Of wil je een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Joling plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bellen, het contactformulier invullen of een e mail sturen voor Gerard Joling boeken.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Gerard Joling aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Tijd

Type event

, , , ,

Budget