Beschrijving

OG3NE

OG3NE boeken

De populaire vocalgroup OG3NE boeken voor je event

OG3NE boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency. OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa (23), en de tweeling Amy en Shelley (21).
Hun loopbaan begon al vroeg toen ze in 2007 samen het Junior Songfestival wonnen met het lied ‘Adem In, Adem Uit’ en vervolgens ons land in Rotterdam mochten vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival.

The Voices of Holland

De zussen worden geroemd om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor: ‘O’ de bloedgroep van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice of Holland’. De drie zussen zijn hiermee de ‘Voices of Holland’. Tijdens hun deelname bereiken de Lisa, Amy en Shelley met de BeeGees cover Emotion, het nummer Change Will Come en hun finalelied Magic driemaal een nummer 1 notering. Voor de single Magic ontvangt OG3NE begin 2015 een gouden plaat.

Doorbraak OG3NE

2016 is echter het jaar van hun echte grote doorbraak in Nederland. In het programma Beste Zangers laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. De dames scoren maar liefst drie nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. Voor hun versie van Clown, origineel van Emeli Sandé, ontvangt OG3NE in maart een gouden plaat. Jong en oud omarmen de formatie met de Golden Voices en hun eerste theatertournee Three Times a Lady  is een ongekend succes met 44 uitverkochte zalen. In Engeland nemen de zussen intussen hun debuutalbum We Got This op, dat eind 2016 wordt uitgebracht.

Succes op het Eurovisie Songfestival

In dezelfde periode wordt OG3NE door omroep AVROTROS benaderd om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. Dit avontuur pakken de zussen met beide handen aan en in het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op de 62e editie van het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze Lights And Shadows. Het is een muzikale ode aan alle mensen die lijden aan een ziekte waarbij de gezinssituatie vaak wordt ontwricht. Het nummer staat Lisa, Amy en Shelley na aan het hart aangezien zij door de ziekte van hun moeder Isolde in een vergelijkbare situatie zitten.

OG3NE komt glansrijk door de halve finale van het Eurovisie Songfestival en bereikt uiteindelijk een 11e positie tijdens de Grand Final. De vakjury waardeert het optreden met een 5e plaats. Ook internationaal zet OG3NE zich op de kaart en ze worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke stemgeluid.

OG3NE boeken

Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open. OG3NE boeken voor je event? Deze zanggroep met de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy, Shelley is o.a. bekend van The Voice of Holland en het Eurovisie Songfestival. In een set van 1 x 30 minuten of met live band geven zij een spetterende act. Bij BENZ Agency boek je vele bekende Nederlandse artiesten. Voor zowel een specifieke artiest als een gehele line-up voor je evenement, denken wij graag met je mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. OG3NE boeken? Bel of mail ons!

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag OG3NE aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

In overleg

Bezetting

3 personen

Genre

Pop

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden