Beschrijving

Thomas Berge

Thomas Berge boeken

Nederlandse zanger Thomas Berge boeken voor je event

Thomas Berge boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency.
Dat Chiel Ottink (echte naam Thomas Berge) op 13-jarige leeftijd voor het eerst het podium beklom weet iedereen. Maar dat Thomas als jongste artiest ooit de Zilveren Harp ontving, diverse nummer-1 hits scoorde en meermaals op eigen kracht de HMH uitverkocht, is minder bekend.

Thomas’ prestaties zijn wat dat betreft bijna net zo indrukwekkend als zijn vocale kwaliteiten. Want zingen kan ie als geen ander. Als scholier stond hij al in het spotlicht bij theatergroepen en kinderkoren, maar zodra zijn eerste single in 2002 een succes werd, was het hek van de dam.

Eerste successen

Thomas Berge sleepte als vijftienjarige de aanmoedigingsprijs de Zilveren Harp in de wacht, hij trad met De Toppers op in de Amsterdam Arena en stond meerdere malen voor zijn eigen publiek in een uitverkochte Heineken Music Hall. Nadat Thomas in het programma ‘De beste zangers van Nederland’ het Gordon-succes ‘Kon ik maar even bij je zijn’ had vertolkt, raadde Gordon hem aan om dit nummer zelf ook uit te brengen. Een stap met grote gevolgen, want het leverde Thomas Berge zijn eerste nummer één hit op.

Thomas Berge heeft zich uiteraard ontwikkeld als artiest en muzikant nadat hij als kind al zijn eerste stappen op de Nederlandse podia zette. Enkele jaren geleden legde hij zich toe op het schrijven van eigen songs. Een logische stap, na jaren lang zijn stem te hebben uitgeleend aan teksten en liedjes van andere componisten en auteurs. Thomas Berge is niet enkel zelfvoorzienend in zijn repertoire, ook andere artiesten maken graag gebruik van zijn gave als auteur en componist. Zo heeft Thomas een aandeel in de monsterhit ‘Leef!’ van André Hazes.

In 2016 tekent Thomas Berge bij Dino Music, het zeer actieve label welke ook artiesten als Jeroen van der Boom, Frans Duijts en Wolter Kroes vertegenwoordigt. Daar lanceert hij gloednieuwe muziek, zoals zijn nieuwste single ‘In het donker’ die hij schreef met producer Gordon Groothedde. Maar ook zijn Engelstalige nieuwe single ‘Lost’.

Thomas Berge op televisie

Thomas Berge is ook regelmatig op tv te zien. Zo had hij zijn eigen realitysoap op tv en zagen miljoenen kijkers hem in het tv-evenement ‘The Passion’. Ook was hij in 2019 één van de kandidaten van het programma ‘Expeditie Robinson’.
Zijn enorme stembereik, controle, timbre en tekstbeleving maakten hem tot een geliefde deelnemer aan De Beste Zangers in 2020.

Wat kost Thomas Berge boeken?

Thomas Berge boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency. Deze zanger zorgt voor een verpletterende performance op je event. De prijs voor het boeken van Thomas Berge is € 3.495,- . De genoemde prijzen (gage) voor het inhuren van Thomas Berge is een richtprijs exclusief 9% BTW en 7% BUMA. Voor direct boeken Thomas Berge neem contact met ons op voor meer informatie. Ook voor een gratis offerte of vrijblijvende optie plaatsen kun je bij ons terecht.

Op zoek naar een complete line-up? Thomas Berge boeken als onderdeel van een totaalprogrammering van je evenement doe je bij BENZ Agency. Wij denken mee over de invulling van je festival of tentfeest. We horen graag wat je wensen zijn!

Foto: Nikki Born

Boeken
Tape act 1 x 30 min., excl. geluid en licht, incl. monitor set
€ 3.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag Thomas Berge aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 3.495,00

Boekingsmogelijkheden

  • Ook met live band te boeken
  • Ook met live band én dj te boeken