Beschrijving

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis boeken

Zangeres Trijntje Oosterhuis op je event

Trijntje Oosterhuis boeken voor je feest of evenement? Dat doe je bij BENZ Agency.
Nederland leerde Trijntje in 1996 kennen als boegbeeld van de groep Total Touch. Al op haar 24ste stond Trijntje Oosterhuis tijdens het fameuze North Sea Jazz Festival met jazzlegende Herbie Hancock op het podium.

Trijntje Oosterhuis zingt jazz

Ze verraste in 2004 iedereen met het livealbum Strange Fruit waarop ze ondermeer het repertoire van de gebroeders Gershwin en Billie Holiday eerde. Twee jaar later nam ze samen met het Metropole Orkest het werkstuk The Look Of Love op dat een ode was aan het repertoire van songschrijver Burt Bacharach. Hij speelde zelf mee op het album en noemde Trijntje één van de allerbeste vertolkers van zijn songs.

Mede door het succes van Strange Fruit, bleef het jazzrepertoire trekken. In 2010 ging Trijntje met jazzdrummer Jeff Hamilton en bassist John Clayton, de vaste begeleiders van jazzdiva Diana Krall, op tournee. Met The Clayton Hamilton Jazz Orchestra nam zij het fraaie album Sundays in New York op. Eclectisch kun je het muzikale leven van de zangeres dan ook zeker noemen.

Trijntje Oosterhuis op televisie

In 2015 nam Trijntje Oosterhuis deel aan het Eurovisie songfestival. De song Walk Along waarmee ze Nederland vertegenwoodigde werd geschreven door Anouk.
In 2018 is Trijntje Oosterhuis een van de deelnemers aan het tv-programma Beste zangers van Nederland. Ook hier gooit ze weer hoge ogen met haar zangkwaliteiten.

Trijntje Oosterhuis boeken?

Trijntje Oosterhuis boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Trijntje Oosterhuis aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • In diverse samenstellingen te boeken
  • Geluid < 250 pers. op aanvraag