Beschrijving

Davina Michelle

Davina Michelle boeken

Zangeres Davina Michelle boeken voor je besloten event

Davina Michelle boeken voor je evenement? Deze indrukwekkende zangeres domineert al een tijd de hitlijsten en laat ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achter bij jouw gasten. Grotere evenementen boeken Davina Michelle met groot succes. Voor meer informatie en beschikbaarheid van Davina Michelle kun je contact met ons opnemen.

Het is 2017 als P!nk uitzinnig reageert op Davina Michelle’s cover van ‘What About Us.’ Sindsdien is de carrière van Davina Michelle in een stroomversnelling terechtgekomen. Davina scoort in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang’, ‘Skyward’, ‘Hoe Het Danst’ (met Marco Borsato en Armin van Buuren) en ‘Better Now’. Ook ontvangt Davina awards, zo mag ze zichzelf ondertussen ‘meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’ noemen. Na haar winst van een Edison Award voor beste ‘Nieuwkomer’ in 2019, verzilvert zij dit jaar haar nominatie in de categorie ‘Pop’.

Lovende woorden van P!nk

In 2016 wordt Davina Michelle, geboren als Michelle Davina Hoogendoorn, na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group’. Samen starten ze een YouTube kanaal. Op dit kanaal plaatst het team in eerste instantie covers om een fanbase op te bouwen, met de ambitie om eigen muziek uit te brengen. Een paar maanden later ziet wereldster P!nk Davina Michelle haar cover van ‘What about us’. Zo reageert P!nk (tot ongeloof van Davina) in een viral video op de cover met ‘’Now I know how it’s supposed to sound’’ en “That’s better than I will ever sound.” Dit heeft veel teweeggebracht. Davina’s YouTube kanaal groeit in korte tijd explosief en heeft ondertussen tegen de 700K volgers en miljoenen views. Daarnaast zorgt de media-aandacht voor een aantal bijzondere optredens in Miami, San Diego en Nashville. Ook wordt er in Nashville aan nieuwe liedjes gewerkt met Amerikaanse schrijvers.

Impact in binnen- en buitenland

Kort na haar Amerikaanse tour volgt Davina’s deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. In dit programma zingt Davina het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. Een record brekende hit die 11 weken op nummer 1 blijft staan. Daarna scoort ze meerdere platina en gouden hits en na verschillende succesvolle Nederlandse samenwerkingen komt ze met haar indrukwekkende debuutalbum ‘My Own World’.
Afgelopen mei maakte Davina Michelle in binnen- én buitenland grote indruk met de spectaculaire intervalact in de eerste halve finale van het songfestival in Rotterdam. Zij en haar team schreven speciaal voor dit optreden het nummer ‘Sweet Water’.
Er lijkt niets meer in de weg te staan voor (inter)nationaal succes van de zangeres. Die droom leek behoorlijk onwerkelijk, maar lijkt nu op knappe wijze echt uit te komen.

Davina Michelle boeken voor je corporate event?

Davina Michelle boeken voor je evenement doe je nu bij BENZ Agency. Met haar indrukwekkende, dynamische stem en een band die staat als een huis, worden er in een set van een uur vele hits op het publiek afgevuurd. Naast haar eigen songs zoals ‘Skyward’, ‘Better Now’ en natuurlijk ‘Duurt Te Lang’ uit het programma ‘Beste Zangers’, brengt Davina ook een smaakvolle mix van bekende covers en dansbare songs. Een indrukwekkende show met herkenbare muziek waar ongetwijfeld nog lang over wordt nagepraat door je gasten. Ze wordt vaak ‘de meest succesvolle Nederlandse zangeres’ genoemd door de Nederlandse pers. Een gratis offerte voor Davina Michelle ontvangen? Neem contact met ons op voor meer informatie over het boeken van Davina Michelle of een optie in de agenda van Davina Michelle plaatsen. Ook voor meerdere artiesten boeken ben je bij ons op het juiste adres.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Davina Michelle aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60 min.

Techniek

Incl. backline, excl. techniek

Bezetting

5 personen

Genre

Zangeres, band

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

,

Evenementen

Genre

, , ,

Tijd

Type event

, ,

Budget