Beschrijving

Davina Michelle

Davina Michelle boeken

Zangeres Davina Michelle boeken voor je besloten event

Davina Michelle boeken voor je corporate evenement? Vanaf nu is Davina Michelle met band, in samenwerking met Ruud Peeters, bij ons te boeken voor besloten evenementen. Deze indrukwekkende zangeres domineert al een tijd de hitlijsten en laat ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achter bij jouw gasten.

Het is 2017 als P!nk uitzinnig reageert op Davina Michelle’s cover van ‘What About Us.’ Sindsdien is de carrière van Davina Michelle in een stroomversnelling terechtgekomen. Davina scoort in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang’, ‘Skyward’, ‘Hoe Het Danst’ (met Marco Borsato en Armin van Buuren) en ‘Better Now’. Davina mag zichzelf ondertussen ‘meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’ noemen. Na haar winst van een Edison voor beste ‘Nieuwkomer’ in 2019, verzilvert zij dit jaar haar nominatie in de categorie ‘Pop’.

Lovende woorden van P!nk

In 2016 wordt Davina Michelle na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group’. Samen starten ze een YouTube kanaal. Op dit kanaal plaatst het team in eerste instantie covers om een fanbase op te bouwen, met de ambitie om eigen muziek uit te brengen. Een paar maanden later ziet wereldster P!nk Davina Michelle haar cover van ‘What about us’. Zo reageert P!nk (tot ongeloof van Davina) in een viral video op de cover met ‘’Now I know how it’s supposed to sound’’ en “That’s better than I will ever sound.” Dit heeft veel teweeggebracht. Davina’s YouTube kanaal groeit in korte tijd explosief en heeft ondertussen tegen de 700K volgers en miljoenen views. Daarnaast zorgt de media-aandacht voor een aantal bijzondere optredens in Miami, San Diego en Nashville. Ook wordt er in Nashville aan nieuwe liedjes gewerkt met Amerikaanse schrijvers.

Impact in binnen- en buitenland

Kort na haar Amerikaanse tour volgt Davina’s deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. In dit programma zingt Davina het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. Een record brekende hit die 11 weken op nummer 1 blijft staan.
Afgelopen mei maakte Davina Michelle in binnen- én buitenland grote indruk met de spectaculaire intervalact in de eerste halve finale van het songfestival in Rotterdam. Zij en haar team schreven speciaal voor dit optreden het nummer ‘Sweet Water’.
Er lijkt niets meer in de weg te staan voor (inter)nationaal succes van de zangeres.

Davina Michelle boeken voor je corporate event?

Davina Michelle boeken voor je besloten evenement doe je nu bij BENZ Agency. Met haar indrukwekkende stem en een band die staat als een huis, worden er in een set van een uur vele hits op het publiek afgevuurd. Naast haar eigen songs zoals ‘Skyward’, ‘Better Now’ en natuurlijk ‘Duurt Te Lang’, brengt Davina ook enkele bekende covers. Een indrukwekkende show waar ongetwijfeld nog lang over wordt nagepraat door je gasten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60 min.

Techniek

Incl. backline, excl. techniek

Bezetting

5 personen

Genre

Zangeres, band

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Voor besloten evenementen

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

,

Evenementen

Genre

, , ,

Tijd

Type event

, ,

Budget