Eurovisie Songfestival artiesten boeken

Boek hier artiesten die op het grootste muziekevenement ter wereld stonden

Eurovisie Songfestival artiesten boeken? Bij BENZ Agency vind je Nederlandse artiesten die op het grootste muziekevenement van de wereld stonden.
De liedjescompetitie, die al sinds 1956 bestaat, wordt in 2020 na 44 jaar weer in Nederland gehouden. In mei wordt Ahoy Rotterdam omgetoverd tot het epicentrum van het grootste podium van Europa.

Nederland is deelnemer van het eerste uur van het Eurovisie Songfestival. In 1956 is Jetty Paerl met het door Annie M.G. Schmidt geschreven nummer ‘ De vogels van Holland’ de eerste Nederlandse inzending voor het songfestival. Nederlandse artiesten die vervolgens deelnamen aan het liedjesconcour zijn o.a. Gerard Joling met ‘Shangri-la’, Ruth Jacott met ‘Vrede’ Edsilia Rombley twee maal met ‘Hemel en aarde’ en ‘On top of the world’, Glennis Grace met ‘My impossible dream’, De Toppers (Jeroen van der Boom, René Froger en Gordon), Trijntje Oosterhuis met ‘Walk Along’, Douwe Bob met ‘Slow down’ en Waylon met ‘Oulaw in ’em’.

Het Eurovisie Songfestival is het grootste podium van Europa, dan wel het grootste muziekevenement ter wereld. Het wordt in heel Europa uitgezonden op televisie en sinds 1967 ook in landen buiten Europa. Er kijken ruim 200 miljoen mensen naar de finale van het festijn. Voor Songfestival artiesten dus een fantastisch podium om zich te presenteren en een internationale fanbase op te bouwen.

Eurovisie Songfestival artiesten op jouw evenement

Boek nu Nederlandse Songfestival artiesten voor jouw feest of evenement. Dit zijn artiesten van internationale allure die ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten. Hieronder zie je een selectie aan artiesten, maar neem ook zeker contact met ons op over de overige mogelijkheden. Het is mogelijk een enkele artiest te boeken voor je event, maar wij staan ook graag klaar om de gehele totaalprogrammering voor je samen te stellen. Zo word je geheel ontzorgd in de planning van het entertainment.

Bekijk alle artiesten

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.