Beschrijving

MEAU

MEAU boeken

Aanstormend talent MEAU boeken voor je evenement

MEAU boeken? Bij BENZ Agency boek je dit Nederlandstalig poptalent nu exclusief. MEAU is het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (20). Ze brengt Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme gitaar sounds, catchy melodielijntjes en inspiratiebronnen als Eefje de Visser & RY X.

MEAU maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem, eerlijke teksten en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. 

Vroege start

Meau is sinds jongs af aan bezig met het schrijven en maken van muziek. Als kind volgde ze al vroeg zang- en pianolessen en heeft ze 3 jaar deelgenomen aan het kinderen voor kinderen koor. De jaren hierna heeft ze in het koor van Babette Labeij veel grote optredens mogen doen bij onder andere The Passion, All You Need Is Love, en verschillende finales van The Voice of Holland.

MEAU vindt haar eigen sound

Na de middelbare school heeft Meau de vooropleiding van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam gevolgd. Deze periode is ze zich gaan focussen op het schrijven van Nederlandstalige teksten; geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser en Spinvis. Tegenwoordig woont Meau in Utrecht waar zij haar laatste jaar zang studeert aan de pop/rock opleiding van de Herman Brood Academie. De afgelopen jaren is ze meer gaan produceren en is ze op zoek gegaan naar de juiste sound voor haar muziek.

Lancering debuut EP ‘Kalmte’

‘Kalmte’ is de debuutsingle van MEAU die 4 september is uitgekomen. Hiermee mocht ze 15 september al een akoestische versie spelen tijdens de ochtendshow van 3FM. Op 25 juni 2021 heeft Meau haar debuut-EP uitgebracht: ‘Kalmte’, waarin zij zichzelf blootstelt met zes zeer persoonlijke nummers. 

MEAU boeken?

Wil je Nederlandstalige popartiest MEAU boeken voor je feest of evenement? Dit kan exclusief bij BENZ Agency. Vraag hem hiernaast aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boeken

0.00

Heb je vragen of wil je deze artiest boeken voor een coronaproof (online) event? Bel of app ons dan!
Heb je vragen of wil je deze artiest boeken voor een coronaproof (online) event?
Neem contact op
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 45 min.

Techniek

Incl. backline, excl. techniek

Bezetting

Zangeres + band

Genre

Indie pop

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

,

Evenementen

,

Aantal genodigden

,

Genre

,

Type event

, , ,