Beschrijving

MEAU

MEAU boeken

Aanstormend talent MEAU boeken voor je evenement

MEAU boeken? Bij BENZ Agency boek je dit Nederlandstalig poptalent voor je event. Nederlandstalige indie pop; een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes en eerlijke teksten. MEAU, het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen. Een paar grote inspiratiebronnen van MEAU zijn Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone.

Vroeg begonnen

MEAU is sinds jongs af aan bezig met het schrijven en maken van muziek. Als kind volgde ze al zang- en pianolessen en heeft ze 3 jaar deelgenomen aan het kinderen voor kinderen koor. De jaren hierna heeft ze in het koor van Babette Labeij veel grote optredens mogen doen bij onder andere The Passion, All You Need Is Love, en verschillende finales van The Voice of Holland. Na de middelbare school heeft MEAU de vooropleiding van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam gevolgd. Deze periode is ze zich gaan focussen op het schrijven van Nederlandstalige teksten; geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser en Spinvis.
Tegenwoordig woont MEAU in Utrecht waar zij net de pop/rock opleiding van de Herman Brood Academie heeft afgerond. De afgelopen jaren is ze meer gaan produceren en is ze op zoek gegaan naar de juiste sound voor haar muziek.

Vliegende start

‘Kalmte’ is de debuutsingle van MEAU die 4 september is uitgekomen. Hiermee mocht ze al snel langskomen bij Radio 3FM en NPO Radio 2. Hierna heeft ze nog twee andere singles uitgebracht: ‘Weet’ en ‘Afgesloten’. Het afgelopen jaar heeft MEAU zich volledig gestort op haarzelf en haar muziek en zijn er zes super persoonlijke liedjes ontstaan. Al deze liedjes gaan over haar persoonlijke ontwikkeling en haar gevoel van het afgelopen jaar. Dit heeft allemaal plaatsgevonden in de tijd van COVID-19 waarin MEAU juist eindelijk volledig tot rust kon komen. Deze zes liedjes zijn 25 juni uitgebracht tot een EP genaamd: ‘Kalmte’.

Meau boeken?

In zomer 2021 speelde MEAU haar eerste show voor publiek. Dit was gelijk voor 1.200 man tijdens Het Zomertheater in Den Bosch als voorprogramma van Racoon. In het najaar dient ze als support act bij de volledige tour van Suzan en Freek. Op 10 september verscheen MEAU haar nieuwe single ‘Dat heb jij gedaan’. In maart 2022 start MEAU haar eigen clubtour, waarbij ze langs 4 Nederlandse podia gaat.
Wil je Nederlandstalige popartiest Meau boeken voor je feest of evenement? Dat kan bij BENZ Agency. Plaats hiernaast je aanvraag of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag MEAU aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 45 min.

Techniek

Incl. backline, excl. techniek

Bezetting

Zangeres + band

Genre

Indie pop

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

,

Evenementen

,

Aantal genodigden

,

Genre

,

Type event

, , ,