Vrienden van Amstel LIVE artiesten boeken

Boek hier artiesten die in de grootste kroeg van Nederland stonden

Vrienden van Amstel LIVE artiesten boeken? Bij BENZ Agency vind je diverse artiesten die op Vrienden van Amstel LIVE stonden.
Vrienden van Amstel LIVE is traditiegetrouw dé nieuwjaarsborrel voor Nederlandse artiesten. Een Nederlandse concertreeks die in principe jaarlijks plaatsvindt. Elke editie staat er weer een keur aan Nederlandse zangers, zangeressen en bands in Ahoy Rotterdam. Zij brengen in unieke, verrassende samenwerkingen bekende nummers ten gehore, waarbij het iedere show één groot feest is. Dit maakt Vrienden van Amstel LIVE niet alleen een bijzonder muziek event, maar ook een plek waar vriendschappen ontstaan. Een ongekend succes!

Bekijk alle artiesten

Stukje geschiedenis

Vrienden van Amstel LIVE! begon in 1998 onder de titel van De Heeren van Amstel LIVE! Tevens de naam van het typisch Hollandse bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam waar het werd opgenomen. De naam werd later veranderd naar Vrienden van Amstel LIVE! omdat men niet de indruk wilde wekken dat er enkel mannen optraden en omdat er ook elders in het land werd opgenomen. In 1999 opende de grootste kroeg van Nederland haar deuren in Rotterdam Ahoy.

Groots evenement

In ruim 20 jaar tijd is het evenement uitgegroeid tot een toonaangevend muziekevenement. Elk VVAL concert wordt het publiek verrast met spectaculaire decors met special effects en een ijzersterke line up. Ook worden er elke editie weer nieuwe artiesten toegevoegd aan de geweldige programmering. Dit levert elke keer weer een geweldige selectie op en een variatie aan verschillende muziekstijlen. Alle Nederlandse topacts weten hun weg te vinden naar Rotterdam Ahoy, van bekende artiest tot band. Je bent van harte uitgenodigd om dit eens te komen beleven.

Meer lezen over de omvang van dit bijzondere evenement? Lees hier 14 feitjes over Vrienden van Amstel LIVE 2019.

Vrienden van Amstel LIVE artiesten op jouw evenement

Jij kunt de artiesten van Vrienden van Amstel LIVE boeken voor jouw event! Haal de sterren van het bekende concert naar jouw feest. Denk aan Xander de Buisonjé of Glennis Grace. Een keur aan artiesten die ons land rijk is en al eens op het grote podium van Vrienden van Amstel LIVE heeft gestaan. Hieronder zie je een selectie van de artiesten. Uit deze lijst kun je een enkele artiest boeken, maar ook een gehele line-up samenstellen. Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband.

Programmering voor je event

Wij denken graag mee over de totaalprogrammering van jouw bedrijfsfeest of festival. Dit brengt jou en je gasten gegarandeerd een onvergetelijk avond! Ons uitstekend aanbod bestaat niet alleen uit bekende artiesten, maar ook een geweldige selectie bekende coverbands. We mochten al talloze openbare events programmeren, maar ook voor vele besloten feesten hebben we het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ‘s avonds zorgen we dat het muziekprogramma soepel verloopt. Dankzij ons grote netwerk vinden we altijd geschikte acts voor jouw event uit het uitgebreide aanbod. Ook kunnen we naast het boeken van het entertainment ook technische en logistieke zaken voor je uit handen nemen in overleg met alle betrokken partijen. Bij ons ben je op het juiste adres voor jouw besloten of openbare event.
Meer informatie? Neem zeker contact met ons op! Plaats vrijblijvend een optie voor jouw event.

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.