Beschrijving

Gers Pardoel

Gers Pardoel boeken

Nederlandse rapper Gers Pardoel op je evenement

Wil je Gers Pardoel boeken voor een optreden? Met deze bekende Nederlandse rapper is jouw feest of event zeker geslaagd! Boek nu een optreden van Gers Pardoel bij BENZ Agency en beleef samen met jouw gezelschap de avond van je leven.

Over Gers Pardoel

Zowel Nederland als België zijn begin 2009 achterop de “Bagagedrager” van Gers Pardoel gesprongen en zijn sindsdien veroverd door deze populaire Nederlandstalige rapper. Gers is immens populair en zijn hits worden meegezongen door jong & oud.
Gers Pardoel werd bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single “Broodje Bakpao”, waar hij tevens platina mee gehaald heeft. Daarnaast is hij vooral bekend met zijn hits “Ik Neem Je Mee”, “Bagagedrager” en “Louise”.

Gers Pardoel in België

In 2017 heeft Gers deelgenomen aan het vlaamse televisie programma “Liefde Voor Muziek 2017”, met als exponent zijn hit “Zo Bijzonder”. Inmiddels heeft hij zelfs 3 keer de Lotto Arena in Antwerpen uitverkocht in 2018 en 2019 en zal hij in 2020 wederom een concert geven.

Gers heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Hij is een workaholic van het puurste soort, zonder daarin zijn jonge gezinnetje met 2 kinderen te verwaarlozen. Dat vereist heel veel discipline, maar hij zorgt ervoor dat het draait en kan werken. Zijn laatste album “Voor M’n Kids”, welke de gouden status heeft, is daar het levende voorbeeld van.
Afgelopen zomer zag je Gers met zijn band op de festivals in Nederland en België en in het najaar maakte hij zijn debuut als jurylid bij The Voice Kids België.

Gers Pardoel boeken voor je evenement

Wil je Gers Pardoel boeken voor jouw evenement of feest? Neem contact met ons op voor informatie en boekingen.

Foto: Raia Maria-Laura

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Gers Pardoel aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30/60 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

2 personen (incl DJ) of 5 personen (band)

Genre

Hiphop, pop

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Openbaar en besloten
  • Zowel als tape act als als bandshow te boeken

Extra informatie

Categorie

Rapper

Evenementen

Openbaar, Besloten

Aantal genodigden

0-250, 250+

Genre

Pop, Urban, Nederlandstalig

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Bruiloft, Feesttent, Festival, Kermis, Privé feest