Beschrijving

Snelle

Snelle boeken

Bekende rapper Snelle boeken voor je feest of event

Wil je Snelle boeken? Snelle is momenteel één van Nederlands populairste rappers en boek je nu bij BENZ Agency voor je evenement.
‘Snelle’ is de alias van Lars Bos, een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.

De muziek van rapper Snelle

Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz.
Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound die eerder al te horen was op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland.

Doorbraak Snelle

De jonge rapper breekt echter pas echt door als hij een monsterhit scoort met het lied ‘Reünie’, goed voor tientallen miljoenen streams op Spotify. Er volgende een samenwerking met Marco Borsato met het lied ‘Lippenstift’ en ook zijn nieuwe single ‘Smoorverliefd’ zou niet teleurstellen. Anno 2020 kan niemand meer om de talentvolle rapper Snelle heen.

Snelle boeken voor je evenement

Wil je deze populaire rapper Snelle boeken voor jouw evenement of feest? Neem contact met ons op voor informatie en boekingen.

Boeken

0.00

Heb je vragen of wil je deze artiest boeken voor een coronaproof (online) event? Bel of app ons dan!
Heb je vragen of wil je deze artiest boeken voor een coronaproof (online) event?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

2 personen (incl. DJ)

Genre

Rap

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Met live band op aanvraag

Extra informatie

Categorie

Evenementen

,

Aantal genodigden

,

Genre

,

Type event

, , , , ,

Budget