Beschrijving

Snelle

Snelle boeken

Bekende rapper Snelle boeken voor je feest of event

Wil je Snelle boeken? Snelle is momenteel één van Nederlands populairste rappers en boek je nu bij BENZ Agency voor je event.
Lars Bos alias Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.

Biografie Snelle

Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz.
Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende en ietwat wavey sound die eerder al te horen was op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland.

De echte doorbraak

Zijn (dorpse) vriendengroep blijft belangrijk voor Snelle. Hij is omringd door mensen die soortgelijk grootgebracht zijn en allemaal affiniteit hebben met het creatieve. Snelle zet met zijn muziek en video’s een ‘young independent boys having fun’ cultuurtje neer. Hierbij is het belangrijk dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek. ‘Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg,’ aldus Snelle. Snelle zijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant. Snelle zijn muziek neemt je mee in het studentenleven van nu en al haar verleidingen.

De jonge rapper Snelle breekt echter pas echt door als hij een monsterhit scoort met het lied ‘Reünie’, goed voor tientallen miljoenen streams op Spotify. Er volgende een samenwerking met Marco Borsato met de hit ‘Lippenstift’ en ook zijn nieuwe single ‘Smoorverliefd’ zou niet teleurstellen. Anno 2021 kan niemand meer om de talentvolle rapper Snelle heen.

Snelle boeken voor je event

Wil je deze populaire artiest Snelle inhuren voor jouw evenement of feest? Neem contact met ons op voor informatie en boekingen van Snelle. Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een gratis offerte. Niet alleen Snelle, maar ook een andere bekende artiest kun je bij ons artiestenbureau boeken. Ook de beschikbaarheid van ander rap talent zoals Yes-R of Lange Frans is op te vragen. Zij kunnen bijvoorbeeld een rap op maat verzorgen. Alle genoemde prijzen van het entertainment zijn exclusief BTW en BUMA.

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Snelle aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

2 personen (incl. DJ)

Genre

Rap

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Met live band op aanvraag

Extra informatie

Categorie

Rapper

Evenementen

Openbaar, Besloten

Aantal genodigden

0-250, 250+

Genre

Urban, Nederlandstalig

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Bruiloft, Feesttent, Festival, Kermis, Privé feest

Budget

€ 10.000 – € 19.999