Beschrijving

Eva Simons

Eva Simons boeken

Zangeres Eva Simons op je feest of evenement

Eva Simons boeken voor je feest of evenement? Deze bekende zangeres boek je nu bij BENZ Agency voor je event. Haar debuut single ‘Silly Boy’ trok wereldwijde aandacht en haar track ‘Take Over Control’ met Afrojack zorgde voor haar wereldwijde doorbraak. Sindsdien vergaarde ze honderden miljoenen views en is ze niet meer weg te slaan uit charts over de hele wereld.

Eva Simons internationaal

Eva tekent een platendeal met het legendarische Interscope Records waar ze verschillende hit-singles uitbrengt met o.a. Zedd en LMFAO. Haar volgende megahit ‘This Is Love’ scoort ze met Will.I.Am. Het nummer behaalt de nummer één positie in verscheidene landen, waaronder Engeland.

In 2015 bestormt ze de internationale charts met de track ‘Policeman’, die in Nederland de dubbel platina status behaalt. De track wordt snel opgevolgd door een volgend succes: het nummer ‘Bludfire’ (ft. Sidney Samson). Het jaar erop is ze overal in Nederland op de radio te horen met ‘Escape From Love’ en scoort ze in Frankrijk een nummer één hit met ‘Heartbeat’ (ft. Ricard Orlinski).

Eva Simons boeken

Eva Simons op je feest of evenement? Een bekende zangeres op je event gooit hoge ogen. Eva Simons boeken doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Type event

, , , ,