Beschrijving

Eva Simons

Eva Simons boeken

Zangeres Eva Simons op je feest of evenement

Eva Simons boeken voor je feest of evenement? Deze bekende zangeres boek je nu bij BENZ Agency voor je event. Haar debuut single ‘Silly Boy’ trok wereldwijde aandacht en haar track ‘Take Over Control’ met Afrojack zorgde voor haar wereldwijde doorbraak. Sindsdien vergaarde ze honderden miljoenen views en is ze niet meer weg te slaan uit charts over de hele wereld. De Nederlandse zangeres is een favoriete act, Eva Simons boek je bij ons boekingskantoor.

Biografie Eva Simons

Eva Simons komt uit een muzikale familie. Haar grootvader is de befaamde accordeonist Johnny Meijer en haar moeder Ingrid Simons is een gewaardeerd achtergrond- en sessiezangeres bij onder meer Gordon en Rob de Nijs en het tv programma ‘Ik hou van Holland’.

Eva Simons wist niet wat haar overkwam toen een uitgelekte versie van haar nieuwe nummer Silly Boy ineens via YouTube de hele wereld overging onder de titel Rihanna featuring Lady Gaga. Het werd op YouTube geplaatste me het vermoeden dat het om een unieke samenwerking tussen de twee Amerikaanse sterren zou gaan. In drie maanden tijd is het nummer meer dan vier miljoen keer beluisterd. De miljoenen muziekliefhebbers die het nummer inmiddels beluisterden speculeren op de videosite over de afkomst van het vermeende duet. De meesten trekken snel de conclusie dat het niet om de twee sterren gaat, maar wie er dan achter het uptempo nummer zit, is hen niet duidelijk. Ook platenmaatschappij EMI pikte het op en bood Simons een wereldwijd platencontract aan.

Miljoenen views

Sinds het nummer Silly Boy vanuit Mexico op het wereld wijde web verscheen, maakten YouTube-gebruikers er videoclips bij (van compilaties uit eerdere video’s van Rihanna en Lady Gaga tot een heuse clip gemaakt in het videospel Sims), is er een remix online gezet en zijn zelfs filmpjes geplaatst waarin tienermeisjes het nummer in hun huiskamer uit volle borst mee-playbacken. Eva Simons vind het vooral heel gaaf en heeft hier ontzettend veel geluk mee met dit internationale succes en dat het zoveel mensen bereikt. Het werd dan ook al snel duidelijk dat Silly Boy haar eerste single moest worden.

Nog meer internationaal succes

Eva tekent een platendeal met het legendarische Interscope Records waar ze verschillende hit-singles uitbrengt met o.a. Zedd en LMFAO. Haar volgende megahit ‘This Is Love’ scoort ze met Will.I.Am. Het nummer behaalt de nummer één positie in verscheidene landen, waaronder Engeland.

In 2015 bestormt ze de internationale charts met de track ‘Policeman’, die in Nederland de dubbel platina status behaalt. De track wordt snel opgevolgd door een volgend succes: het nummer ‘Bludfire’ (ft. Sidney Samson). Het jaar erop is ze overal in Nederland op de radio te horen met ‘Escape From Love’ en scoort ze in Frankrijk een nummer één hit met ‘Heartbeat’ (ft. Ricard Orlinski).

Eva Simons boeken

Eva Simons op je feest of evenement? Een bekende zangeres op je event gooit hoge ogen. Eva Simons boeken doe je nu bij BENZ Agency. Een vrijblijvende optie plaatsen of direct boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. Je kunt ons contactformulier invullen, een e-mail sturen of ons bellen voor persoonlijk contact. Check beschikbaarheid en krijg een snelle reactie!

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Eva Simons aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

0-250, 250+

Categorie

Zangeres

Evenementen

Openbaar, Besloten

Genre

Dance, Engelstalig

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Bruiloft, Feesttent, Festival, Privé feest