Beschrijving

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis boeken

Nederlandstalige zanger Guus Meeuwis op je evenement

Guus Meeuwis boeken voor je feest of evenement? Deze bekende Nederlandse zanger boek je nu bij BENZ Agency. Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Zijn verhaal begint in 1994, 16 jaar geleden, als hij uit het niets op #1 in de hitlijsten opduikt met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden. Per ongeluk in het artiestenvak gerold, maar bijna 25 jaar en ruim 50 stadionconcerten later niet meer weg te denken uit de Nederlandse top.

Groots met een zachte G

Dat het publiek de muziek van Guus Meeuwis weet te waarderen, blijkt uit de stadions die hij al meer dan een decennium uitverkoopt. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling met zijn concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger al meer dan 1,5 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. Ook stond hij zelfs in de Royal Albert Hall in Londen.

De prijzenkast van Guus Meeuwis

Niet alleen het publiek waardeert dit, de erkenning voor Guus als artiest komt ook uit officiële hoek: in zijn prijzenkast is vrijwel elke trofee te vinden. Van de allereerste TMF Award tot de Gouden Harp. In 2010 ontvangt hij in het bijzijn van onze huidige Koningin Maximá de Edison in de categorie ‘Beste Mannelijke Popartiest’. Na zijn Edison voor Beste Mannelijke Artiest, maakt Guus zijn debuut op televisie als teamcaptain bij Ik Hou Van Holland waarna hij in 2011 de Televizier Talent Award ontvangt. In 2013 mag Guus voor de derde keer in vier jaar tijd de 3FM Award voor ‘Beste Zanger’ in ontvangst nemen. Datzelfde jaar wordt Guus geridderd in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn werk als zanger, componist en verspreider van het Nederlandstalige lied, maar in het bijzonder ook voor zijn inzet voor charitatieve instellingen. In 2019 ontvangt Guus Meeuwis tijdens de Buma Awards de Lennaert Nijgh prijs voor beste tekstdichter.

Albums Guus Meeuwis

Op zijn discografie prijken drie albums met Vagant, acht soloalbums, twee best of albums, verschillende live cd’s en DVD’s en het album Hollandse Meesters waarop Meeuwis een ode brengt aan zijn muzikale helden. Stuk voor stuk bekroond met een gouden, platina of dubbel platina status. In 2017 heeft de zanger zijn management- en productiehuis Modestus uitgebreid met een eigen platenmaatschappij. Het album “GELUK” is het eerste album dat hij volledig in eigen beheer uit heeft gebracht en wordt direct bekroond met de gouden status en komt uit niets op nummer 1 binnen in de GfK Album Top-100.

Guus Meeuwis boeken

Guus Meeuwis boeken voor je feest of evenement? Deze zanger behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied. Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone met zijn muziek. Grote hits als de ballads ‘Het is een nacht’ en ‘Brabant’, maar ook uptempo nummers als ‘Per Spoor’ komen uiteraard langs. Haal de sfeer van de Zachte g concerten naar je event! De prijs is op aanvraag, maar neem zeker contact met ons op voor het boeken van Guus Meeuwis.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Guus Meeuwis aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht, incl. monitor set en backline (instrumenten)

Bezetting

Met live band

Genre

Zanger

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, , ,

Budget