Beschrijving

Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge boeken

Bekende zanger Jeroen van Koningsbrugge op je event

Jeroen van Koningsbrugge boeken voor je feest of evenement? Jeroen van Koningsbrugge studeerde aan de Toneelschool in Maastricht en aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie werd hij gevraagd voor verschillende toneelrollen. Bij het grote publiek werd Jeroen bekend dankzij zijn rol als Harry Peeters in de dramaserie I.C. Naast acteur is Jeroen van Koningsbrugge actief als cabaretier, regisseur, presentator en zanger. Hij treedt regelmatig samen met Dennis van de Ven op als JURK! Voor hun eerste album Avondjurk kregen ze een Gouden Plaat en ook hun tweede album Glitterjurk was een groot succes.

Jeroen van Koningsbrugge als solo-artiest

In 2015 maakte Jeroen furore met zijn vertolking van Wit Licht in The Passion in Enschede.
In de zomer van 2016 ging een droom van Jeroen van Koningsbrugge in vervulling: hij maakte een solo album. Jeroen verbleef een half jaar in Californië en liet verschillende artiesten langskomen om samen muziek te maken en een album op te nemen. Van dit muzikale avontuur werd ook een tv-programma gemaakt: Jeroen in California – Songs of life. In november 2016 stond Jeroen van Koningsbrugge in een uitverkocht Paradiso. Samen met een aantal van de artiesten die te horen zijn op zijn plaat gaf hij daar een eenmalig concert. In november 2019 gaf Jeroen van Koningsbrugge een bijzonder nachtgala in Carré samen met bekende vrienden.

Jeroen van Koningsbrugge boeken voor je evenement of feest

Wil je Jeroen van Koningsbrugge boeken voor jouw evenement of feest? Neem dan contact met ons op voor informatie en boekingen.

Boeken

0.00

Heb je vragen? Bel of app ons dan!
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

Genre

,

Type event