Beschrijving

Thomas Acda

Thomas Acda boeken

Nederlandse zanger Thomas Acda op je evenement

Thomas Acda boeken voor je evenement? Een optreden van Thomas Acda zorgt er gegarandeerd voor dat jouw feest of evenement een succes wordt. Als cabaretier, acteur, regisseur, schrijver én zanger mag Thomas Acda met recht een multitalent genoemd worden.

Thomas Acda is bij het grote publiek bekend van het populaire duo Acda en De Munnik. Samen met collega Paul de Munnik groeide hij uit tot een van de populairste bands van Nederland. In 2014 besloot het tweetal na 20 jaar uit elkaar te gaan. Thomas Acda stond maar liefst 9 keer op de concertreeks De Vrienden van Amstel LIVE, waarvan 6 keer als duo.

Thomas Acda als soloartiest

Als soloartiest heeft Thomas Acda samengewerkt met onder andere Nick Schilder en Jelka van Houten. Ook heeft hij zijn horizon verbreed op andere creatieve vlakken. In 2015 debuteerde hij als schrijver met zijn succesvolle roman ‘Onderweg met roadie’: het boek stond wekenlang in de bestsellerlijst. Met schrijven verdween niet zijn liefde voor muziek. Nadat hij te zien was in het programma ‘Jeroen in California: Songs of Life’ heeft hij samen met Jeroen van Koningsbrugge het nummer ‘Naturally’ uitgebracht. Ook heeft hij de muziek voor de musical ‘De Marathon’ geschreven én gecomponeerd. In maart 2017 verscheen het nieuwste album van Thomas Acda.

Thomas Acda boeken voor je feest of evenement

Wil je Thomas Acda boeken voor jouw festiviteit of evenement? Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Thomas Acda aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Nader te bepalen

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Nederlandstalig

Prijs

Op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

0-250, 250+

Categorie

Zanger

Evenementen

Openbaar, Besloten

Genre

Pop, Nederlandstalig

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Festival