Beschrijving

Renee Kouwenhoven

Renee Kouwenhoven boeken

Zangeres Renee Kouwenhoven boeken voor je event

Renee Kouwenhoven boeken voor jouw evenement doe je nu bij BENZ Agency. Toen Renee twaalf jaar oud was had zij haar eerste professionele ervaring op het toneel. Dit was toen zij een rol speelde in de musical “The Sound of Music” van Joop vd Ende theaterproducties.

Hierna wist ze het zeker, haar toekomst zou op het toneel plaatsvinden. Op haar 17e startte zij met de HBO opleiding performing artists bij Lucia Marthas Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft ze fantastische ervaringen op mogen doen als danseres bij grote concerten en tv shows, waaronder Symphonica in Rosso met Lionel Richie.

Vele optredens in binnen- en buitenland

Ook speelde Renee Kouwenhoven een rol in Legally Blonde de musical van V&V theater producties. En dit is slechts een kleine greep uit een viertal jaren ervaring. Eind 2014 begon Renee als één van de solisten in de dinershow Brooklyn Nights van Frank Wentink en Marc Forno in de Aalsmeer Studio’s. In 2017 deed Renee een overstap naar de coverband This is Beethoven waarmee ze 1,5 jaar heeft getourd door Nederland.

Momenteel treedt Renee fulltime op in binnen- en buitenland met één van de grootste coverbands van Duitsland, haar eigen tape act inclusief danseressen en ze wordt geboekt als onderdeel van de “RO-ZEN sisters”.

Renee Kouwenhoven op tv

In 2020 was Renee te zien in het populaire TV programma We Want More op SBS6 waar ze het nummer Margherita van Marco Borsato deed. Hierna heeft Renee 5 cover singles gereleased op Spotify onder haar eigen naam.
Tijdens de corona tijd is Renee gestart met een nieuwe Nederlandse productie; “Vegas” in het Harbour Club Theater te Amsterdam. Hier schittert zij als leading lady van de show naast werelds grootste illusionist Hans Klok.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan eigen liedjes waarmee Renee hoopt nog meer bereik te creëren binnen Nederland onder haar eigen naam.

Renee Kouwenhoven boeken?

Renee Kouwenhoven boeken kan voor diverse gelegenheden en diverse samenstellingen. Deze sterke allround zangeres op jouw evenement? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Renee Kouwenhoven aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

Op aanvraag

Techniek

Op aanvraag

Bezetting

1 persoon

Genre

Zangeres

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden