Beschrijving

New Amsterdam Collective

New Amsterdam Collective boeken

High end band boeken voor je event

New Amsterdam Collective boeken doe je nu bij BENZ Agency. New Amsterdam Collective is niet zomaar een showband. Dit high-end muziekcollectief kan elk gewenst optreden creëren. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Stel je voor: vijf fantastische vocalisten die samen de perfecte harmonie creëren, gecombineerd met een stralende blazerssectie die een ongekende energie de show inktalt. Voeg daar groovy percussie, booming basklanken, een te gekke gitarist, sprankelende keys en een powerhouse achter de drums aan toe met twee (of meer!) betoverende danseressen als ‘cherry on top’ en je hebt de perfecte combinatie van verfijnde glamour en live muziek. Van jazzstandards tot pophits en van soulvolle ballads tot funky groeven: New Amsterdam Collective is een weergaloze muzikale beleving waarbij elk showelement tot een ware ervaring tot leven komt.

Professionele muzikanten

De professionele muzikanten van New Amsterdam Collective hebben hun strepen verdiend door jarenlange ervaring. Ze hebben over de hele wereld opgetreden tijdens allerlei soorten evenementen en zelfs samengewerkt met grote namen en artiesten. Als je een artiest wilt boeken en ze samen met het New Amsterdam Collective wilt laten optreden, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Een greep uit de mogelijkheden:

– Het verwelkomen van je gasten met een akoestische a capella opening door onze vocalisten met een classy, 5 part vocaal arrangement, terwijl onze geweldige danseressen – onder leiding van choreograaf Yagila – dansen op verlichte platforms;

– Exclusieve bruiloft-arrangementen voor ceremonies, zoals een akoestisch klassiek strijkersensemble om de juiste sfeer te creëren, of een betoverende zangeres begeleid door onze pianist op vleugel terwijl je gasten de entree van de bruid bewonderen;

– Cocktail hour? Let’s warm up for the night with a little bit of jazz! Combineer de elegantie van een saxofoon met de smoothness van een doubleness en voeg glasheldere vocals toe voor ultiem genieten;

– Heb je een bepaalde dresscode of thema in gedachten? We zorgen ervoor dat elk lid van ons team, of het nu de muzikanten, dansers of zangers zijn, perfect gekleed en gestyled is, geheel afgestemd op jouw wensen.

New Amsterdam Collective boeken

Aangezien elk evenement en elke gelegenheid uniek is, moet de muziek perfect passen bij jouw gewenste thema en stijl. New Amsterdam Collective boeken betekent een op maat gemaakte show die naadloos aansluit bij je wensen. Of het nu gaat om de dresscode, je muziekvoorkeuren of de samenstelling van de band. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boeken
11 personen Duur in overleg, incl. geluid en licht < 1.000 pers.
€ 13.950,00
13 personen Duur in overleg, incl. geluid en licht < 1.000 pers.
€ 15.750,00
15 personen Duur in overleg, incl. geluid en licht < 1.000 pers.
€ 17.500,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag New Amsterdam Collective aan via de knop hieronder.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

In overleg

Techniek

Incl. geluid en licht < 1.000 pers.

Bezetting

11-15 personen

Genre

Allround

Prijs

Vanaf € 13.950,00

Boekingsmogelijkheden

  • Begeleidingsband artiesten
  • Openingsact op maat mogelijk
  • Repertoire aanvragen op maat mogelijk
  • Danseressen kunnen worden vervangen door violiste(n), of nog toegevoegd worden
  • Band kan geheel mobiel, dus ook op stageblokken spelen tussen de gasten/in de zaal