12x ‘verbinden door muziek’ in 2018

Een terugblik op een bijzonder jaar

Het is bijna Kerst en dan weet je: de eindejaarslijstjes vliegen je om de oren. Top10, Beste vijf, Meest legendarische twintig… overal staat de ‘best of 2018’ centraal. Tribe Boekingen kan natuurlijk niet achterblijven, zeker gezien het mooie jaar dat we hebben gehad, vol prachtige optredens, nieuwe mensen en onvergetelijke events.

Daarom hieronder twaalf momenten in 2018 waar wij trots op zijn, twaalf keer verbinden door muziek:

1. Vier van onze artiesten stonden in januari op de indrukwekkende jubileumeditie van de Vrienden van Amstel LIVE: Xander de Buisonjé, Gers Pardoel, Frans Duijts en Nielson waren onderdeel van de grootste kroeg van Nederland in Rotterdam Ahoy.

2. Het concept van ‘unieke samenwerkingen tussen verschillende artiesten en genres’ hebben we doorvertaald naar diverse bedrijfsfeesten. Zo stond er tijdens Vrienden van Copaco in Time Out Gemert een live huisband die onze sterke line-up begeleidde.

3. Tribe Boekingen op je beeldbuis! Als één van de twee exclusieve boekingskantoren voor het SBS6-programma House of Talent leerden we enkele nieuwe talenten, maar ook nieuwe klanten en contacten kennen.

4. De Nijmeegse Vierdaagsefeesten trok een record aantal bezoekers dat op het Koningsplein en de Molenstraat in het zonnetje genoot van diverse Tribe artiesten, zoals Frans Duijts, Lange Frans en Pascal Redeker én onze top coverbands This is Beethoven, Vangrail, The Originals en Robinson.

5. Onze eigen Tribe familie werd flink uitgebreid met nieuwe collega’s Remco, Bas, Margriet en Inge, maar ook artiesten Vangrail, Jamie Westland, Pater Moeskroen, DJ Maus, DJ Paul van de Laar, Yes-R, Stones Sessions, Pascal Redeker, Blizzert, We Two en Janieck.

6. Ook startten we met ons gloednieuwe label Nr. Eins en mochten we de allerbeste artiesten op het gebied van Duits- en Limburgstalig entertainment verwelkomen.

7. Samen met Pascal Redeker en zijn familie, vrienden en fans beleefden we zijn eerste grote concert #metPASCALnaardekroeg. Een rondje Rembrandtplein (Amsterdam), die begon in vijf bomvolle kroegen en eindigde met een spetterend slotconcert met onze live huisband in de Escape.

8. Ook dit jaar hadden we weer succesvolle en fijne samenwerkingen met diverse feestweken. Zo leverden we een keur aan topartiesten in Sambeek, Zwanenburg, Zuidbroek, Nieuw Vennep, maar ook de Woerdense Vakantie Week.

9. Naast bedrijfsfeesten, feestweken en festivals, werkten we afgelopen jaar ook veel samen met clubs. We deden bijvoorbeeld de boekingen voor de succesvolle clubtour van Nielson door het hele land.

10. Xander de Buisonjé zocht de verbinding met andere artiesten in twee nieuwe concepten. Zo was hij onder de naam ‘Xander & Friends‘ met onder andere Sharon Doorson te zien op het meerdaagse bedrijfsfeest van Tata Steel. Ook lanceerde hij een concept waarbij hij met bevriende artiesten en een live band de leukste guilty pleasures speelt. Wordt vervolgd in 2019!

11. Een bijzondere mijlpaal voor Wolter Kroes: hij zat dertig jaar in het vak en vierde dat in Carré. Blij dat we al jaren mogen samenwerken met zo’n voorbeeld voor de artiestenwereld!

12. Tot slot zijn we erg trots op ons nieuwe ‘huisstijl-jasje’ en onze gloednieuwe website. Op deze manier hopen we nog meer te verbinden met nieuwe klanten, evenementen en artiesten.

Samenvattend was ook 2018 weer een bijzonder jaar voor ons. Veel tijd om stil te staan nemen we echter niet, vanaf 1 januari gaat de focus uiteraard volledig op 2019. Een jaar waar we nog meer nieuwe vriendschappen zullen aankondigen en waar we met dezelfde energie weer doen waar we goed in zijn: #verbindendoormuziek.

Wat is jouw mooiste Tribe Boekingen herinnering van 2018? Laat het ons weten via #verbindendoormuziek #tribefamilie.

Schrijf je hieronder ook in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Lees ook:
Tribe Boekingen in een nieuw jasje

#verbindendoormuziek #tribefamilie

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.