Beschrijving

This is Beethoven

This is Beethoven boeken

Coverband met spectaculaire show op je feest of evenement

De top band This is Beethoven boeken doe je bij BENZ Agency voor je feest of evenement. Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

Over de band This is Beethoven

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Sparkulars, SmokeJets & Confetti/Streamers maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Nieuw: This is Beethoven festival set

Nieuw! Naast een avondvullend programma is “This is Beethoven” deze zomer ready to rock the stage op jouw festival! Met een power set van 90 minuten gaat iedereen los op een lawine van hits. De hardste dance tracks, vetste rock, lekkerste R&B en de allergrootste pophits vanaf de ’90s tot nu. Met een energie level van 200% gaan ze samen met het publiek voor een onvergetelijke show.

This is Beethoven boeken voor jouw feest of evenement

De spectaculaire coverband This is Beethoven is te boeken bij BENZ Agency. Deze band op jouw feest of evenement? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Boeken
Avondvullend 3 x 45 min., incl. geluid < 1500 pers., licht en ledwall (42 m2)
€ 8.995,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag This is Beethoven aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 90 min.

Techniek

Excl. geluid, incl. monitor set en backline (instrumenten) en Special FX

Bezetting

6 personen

Genre

Coverband

Prijs

Vanaf € 8.995,00

Boekingsmogelijkheden

  • Set te breiden naar 3 x 45 min. incl. geluid tot 1500 pers., licht en ledwall