Tribe Boekingen in een nieuw jasje

Tribe Boekingen heeft een nieuwe huisstijl én gloednieuwe website

Ons nieuwe logo en de nieuwe huisstijl zijn gebaseerd op het zwarte vierkant uit het oude logo, maar deze keer staat het vierkantje open. Wij willen namelijk verbinden door onze gezamenlijke passie; muziek. Dat doen we samen; met artiesten, collega’s, klanten, maar ook met jou. Één grote Tribe familie. Daarnaast straalt het nieuwe goudgele logo klasse en kwaliteit uit, wij gaan immers voor het allerbeste als het gaat om het koppelen van artiesten aan evenementen.

Nieuwe website

Deze nieuwe website is ontwikkeld als een eenvoudige webshop waar je de beste artiesten kunt vinden en aanvragen. Door middel van de zoekfilters vind je snel de geschikte artiest voor jouw evenement, zo is het nog makkelijker om artiesten te boeken. Dit willen we namelijk voor iedereen open en toegankelijk maken. Daarnaast staan wij met ons enthousiaste team graag klaar voor al jouw vragen. Je vindt ons nog steeds telefonisch op 0413-788888 of via de mail.

Kijkje in de keuken

Wil je niets van ons missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een blik achter de schermen van Tribe Boekingen door middel van nieuws, blogs, foto’s en filmpjes.

Lees ook:
12x ‘verbinden door muziek’ in 2018

#verbindendoormuziek #tribefamilie

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.