Beschrijving

Janieck

Janieck boeken

Talentvolle singer-songwriter Janieck boeken voor je evenement

Janieck boeken? Bij BENZ Agency boek je dit talent nu exclusief. Janieck is moderne singer-songwriter en solo gitarist, die de brug slaat tussen pop en dance.

Als jongetje speelde hij in verschillende Nederlandse films zoals Pluk van de Petteflet (2004) en Kruistocht in spijkerbroek (2006). Om daar de tijd op de set te doden, kocht hij een gitaar en leerde zichzelf erop spelen. Op dat moment werd de singer-songwriter in hem geboren.

Het succes van Janieck

Op zijn 14e nam hij zijn eerste eigen nummer op en zes jaar later in 2015 kreeg hij internationaal succes met het nummer ‘Reality’ in samenwerking met Lost Frequencies. ‘Reality’ stond bijna een jaar bovenaan in de Europese hitlijsten.
De single ‘Feel The Love’ lanceerde Janieck als solo artiest en ook dit was een hit, in Nederland, België en Zweden. Hij werd in 2016 genomineerd voor een 100% NL Award voor Talent van het jaar en ‘Feel the love’ werd genomineerd voor Hit van het jaar.

In 2017 bracht Janieck het nummer ‘Little Hollywood’ uit met Duitse DJ Alle Farben en werd het #1 op de airplay in Duitsland. In 2018 lanceerde hij de single ‘You don’t have to like it’ met Lucas & Steve en ‘To Rome’ met Deepend. Janieck ging een samenwerking aan met het Duitse duo BUNT voor het nummer ‘Maybe’.

In 2019 scoorde Janieck een grote Europese hit met zijn vertolking van het bekende nummer ‘Narcotic’, in samenwerking met Younotus en Senex.

Janieck live

Janieck doet zijn live optredens samen met producer en backing vocalist Julius. Samen verzorgen zij een dynamische show, zoals je kunt zien op het filmpje hieronder. Zelfs met het grootste publiek weten ze een connectie te maken en de juiste sfeer samen neer te zetten, natuurlijk met de vele prachtige songs die Janieck inmiddels op zijn naam heeft staan.

Janieck boeken?

Wil je singer-songwriter Janieck boeken voor je feest of evenement? Dit kan exclusief bij BENZ Agency. Vraag hem hiernaast aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Janieck aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30/60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

2 personen

Genre

Singer-songwriter

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

Extra informatie

Categorie

Evenementen

,

Aantal genodigden

,

Genre

, ,

Type event

, , ,