Beschrijving

Jamie Westland

Jamie Westland boeken

Drummer van DI-RECT Jamie Westland boeken als DJ

Jamie Westland boeken als DJ voor je feest of evenement? Eigenlijk behoeft Jamie Westland geen introductie. Al jarenlang maakt hij als drummer deel uit van de succesvolle rockband DI-RECT. De band is niet weg te denken uit de Nederlandse hitlijsen! Maar Jamie Westland is ook een goede allround DJ. Jamie Westland is nu exclusief te boeken als DJ bij BENZ Agency.

Begonnen op de piano en groot geworden achter het drumstel vindt Jamie dat het tijd wordt om zijn oude hobby en passie weer op te pakken. Natuurlijk speelt muziek opnieuw de hoofdrol: Jamie Westland is bij ons individueel te boeken als DJ.

Allround DJ

Als artiest is hij te kenmerken door zijn fanatisme, muzikale creativiteit en doorzettingsvermogen. Zijn draaistijl laat zich het best omschrijven als een mix van de hedendaagse dance, disco & house. Door deze aanpak past hij op ieder evenement, bedrijfsfeest, festival en in iedere club!

Jamie Westland als DJ boeken

Jamie Westland is als DJ te boeken voor een set van 60 tot maximaal 90 minuten. Mits de tijd het toelaat staat hij altijd open om met gasten op de foto te gaan! Zijn doel is dan ook de gasten een ultieme en complete ervaring te geven. Jamie Westland is als DJ exclusief te boeken bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor meer informatie en het boeken van Jamie Westland als allround DJ.

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Jamie Westland aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Download presskit
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 60 min.

Techniek

Excl. geluid en licht

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround DJ

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Gaat met gasten op de foto, mits de tijd het toelaat.
  • In overleg set uit te breiden tot 90 minuten.

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Tijd

Type event

, , ,