Online concert organiseren

Artiesten boeken voor een online show doe je bij BENZ Agency

 Je wilt een online concert organiseren, als veilig alternatief voor een live evenement en je bent op zoek naar een leuke en afwisselende programmering. Dan ben je op het juiste adres! BENZ Agency ondersteunt je graag bij de organisatie van je online concert op alle fronten. Van programmering, artiesten tot techniek en beeld en geluid.
Muziek en entertainment is onmisbaar, ook in tijden dat met meerdere mensen bij elkaar komen niet veilig is. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je zoekt naar andere mogelijkheden, andere vormen van vermaak. Het organiseren van online concerten is daarom de perfecte oplossing.

Wat is een online concert?

Een online concert is live muziek wat via een livestream vanuit huis te volgen is, zoals op Social Media, Zoom, Skype of een ander (besloten) platform. Via beeld en geluid kan de kijker vanuit huis genieten van een show door de leukste Nederlandse artiesten. Een online show kan openbaar bekeken worden, maar er is ook de mogelijkheid deze achter een gesloten link te tonen. Zo kunnen bezoekers voor een bepaald bedrag een ‘ticket’ kopen met toegang tot deze online show. Ook kun je de keuze maken om de show enkel via livestream beschikbaar te maken dan wel mensen de show ook later terug te laten kijken. De ontwikkelingen op dit gebied zijn in een razend tempo gegaan en er zijn dus vele mogelijkheden om een online concert te organiseren.

Neem contact met ons op via de mail of bel ons via 0413-788888.

Bekijk alle artiesten

Nederlandse artiesten in een online concert

Diverse van onze artiesten hebben een speciale set samengesteld voor een online show. Ze hebben rekening gehouden met lengte, het repertoire, maar ook de mate van interactie die mogelijk is. Ook hebben we diverse artiesten in ons bestand die verzoekjes van de kijkers kunnen spelen, zodat er optimale interactie is met de kijkers. Zo kunnen zij tijdens het online concert bijvoorbeeld via een chat zien wat er wordt aangevraagd. Ook kunnen ze vragen van de kijkers beantwoorden, wat zeker een toegevoegde waarde geeft van een online concert ten opzichte van een echt concert.

Ons advies is om een rap afwisselend programma samen te stellen. De spanningsboog van een kijker achter een scherm is beduidend korter dan tijdens een live evenement.
Wij denken graag met je mee over de invulling. Zo kun je een bekende Nederlands artiest combineren met een band die verzoekjes speelt. Een Nederlandse zanger boeken voor je online show gaat eenvoudig bij BENZ Agency, wij hebben een ruime keuze aan artiesten en ontzorgen je van A tot Z bij je boeking.

Een online concert organiseren met BENZ Agency

Zo denken wij ook graag mee met welke partijen op het gebied van beeld en geluid je het beste kunt samenwerken. Wij zijn bekend met diverse bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Wij begrijpen het belang van goed beeld en geluid, zodat de kijkers een online concert live zo goed mogelijk kunnen beleven. Haperende, niet-synchrone beelden of slecht-verstaanbaar oversturende muziek zijn de grootste ergernissen tijdens een online concert. Dit wil je natuurlijk voorkomen.
Wil je een online concert organiseren? Ben je op zoek naar een online show met leuke Nederlandse artiesten? Neem zeker contact met ons op via de mail of bel ons via 0413-788888.

Lees ook:
Nederlandse artiesten boeken in coronatijd: wat kunnen we wel?
5 redenen waarom live muziek (deze zomer) zo belangrijk is

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.