Nederlandse artiesten boeken in coronatijd

Wat kunnen we wel?

Mei 2020 – Hoewel de afgelopen weken is gebleken dat ‘verbinden door muziek’ in een crisis als deze essentieel blijkt voor het doorbreken van eenzaamheid en het bieden van entertainment aan huis, weten wij, onze artiesten, collega-bureau’s en klanten ook dat er niets gaat boven de live ervaring. Gelukkig komt daar vanaf 1 juni íets meer ruimte voor en kijken wij als Tribe Boekingen naar wat we wél kunnen als het gaat om artiesten boeken.

Wat werden we opeens ontzettend verrast door het extreem besmettelijke COVID-19. Het ene moment heb je een pracht-seizoen voor de boeg met de mooiste evenementen en het volgende moment kun je alles tot 1 september cancelen met pijn in je hart. En hoewel veiligheid en gezondheid boven alles gaat en wij het besluit van de overheid helemaal begrijpen, missen we het ontzettend dat we niet kunnen genieten van onze grootste passie:

Verbinden door muziek met mooie live belevenissen

Schouders eronder

Gelukkig krijgen we vanaf 1 juni iets meer ademruimte: dan zijn samenkomsten tot 30 personen toegestaan, mits er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden en aan alle RIVM richtlijnen voldaan kan worden. Daarbij is er uitzicht op een versoepeling per 1 juli naar max. 100 personen.

En inderdaad, dit is nog verre van wat we gewend zijn, maar met de ‘schouders eronder’ mentaliteit van ons team kijken we graag naar wat wél kan als het gaat om Nederlandse artiesten boeken.

Corona maatregelen

Speciaal aanbod Nederlandse artiesten

Binnen die mogelijkheden hebben we daarom een speciaal artiestenaanbod samengesteld.
Zo hebben Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom en Glennis Grace toegezegd een unieke set samen te stellen voor huiskamers, tuinen, terrassen en kleine gezelschappen.

Je kunt deze Nederlandse artiesten boeken in een speciale intieme, verlengde set met ruimte voor maatwerk, verzoekjes en aandacht voor alle aanwezigen. Zo hoorde en zag je deze artiesten nog nooit. Ideaal voor een besloten bedrijfsborrel, verjaardag, bruiloft of BBQ met vrienden en bekenden.

Ook ontstaan er diverse leuke concepten voor de komende tijd. Zo gaat Pater Moeskroen terug naar haar basis: zij spelen hun krakers zoals Roodkapje, Laat Maar Waaien, Hela Hola, Dansen, Joost en andere krakers, verpakt in een flexibele troubadour-set op je terras, kroeg of (bedrijfs)feest.
Ook The Originals zijn nu te boeken in een akoestische setting en Stones Sessions presenteren hun ‘Sweet Summer Sun’ zomerconcerten. Een compacte rockshow in elkaar gezet voor de kleine publiek-settings; spannend en bijzonder voor zowel band als publiek.

Online vrijdagmiddagborrel

Ook zijn onze artiesten veilig vanuit huis online te beleven. Zo opende Familie de Bruyn haar virtuele café voor dé muzikale online vrijdagmiddagborrel voor je bedrijf. In dit concept schuif je met je collega’s aan en kun je je favoriete nummers aanvragen.

Daarnaast zijn er natuurlijk legio mogelijkheden voor het boeken van zangers, zangeressen, dj’s etc. Wij staan graag voor je klaar om te sparren over het boeken van Nederlandse artiesten voor een kleine setting of een online concept.

Wil jij een intiem of online concert van deze artiesten boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees ook:
5 redenen waarom live muziek (deze zomer) zo belangrijk is
Een online concert organiseren? Vermijd deze valkuilen

#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.