Beschrijving

Broederliefde

Broederliefde boeken

Nederlandse hiphopgroep Broederliefde boeken voor je event

Broederliefde boeken voor je feest of evenement? Broederliefde boek je bij BENZ Agency voor je feesttent, pleinfeest of besloten event. De hitfabriek uit Rotterdam die sinds hun opmars met EP “Gevoelig feestje” als eerste Nederlandse hiphop groep in 2016 alle streaming records verbraken en elke denkbare prijs (MTV award, Edisons, 3FM, etc.) binnen sleepte.

Het succes van Broederliefde

Broederliefde ontstond uit een stel voetbalvrienden uit Rotterdam die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. Het jaar 2016 was het echte startsein voor Broederliefde om heel Nederland te veroveren. Met records, prijzen en uitverkochte clubtours bewezen ze één van de beste live shows van het land te hebben. Of het nu 40.000 man op Pinkpop was of 2 keer een uitverkochte Melkweg, overal zet Broederliefde een ijzersterke show neer die ze tegenwoordig doen met hun vaste muzikanten Landy (gitaar) en Vikesh (percussie en drums).

Broederliefde boeken

Broederliefde staat voor feest, hits, gezelligheid en een enorme beleving die ze live extra aandikken met hun eigen special effects team. Of het nu de Vrienden van Amstel LIVE! is, Concert At Sea mainstage, uitverkochte grote popzalen als de Oosterpoort, 013, Paradiso of exclusieve clubshows in zalen als Air Amsterdam of bedrijfsfeesten voor 500 man.
Broederliefde heeft een extreem verschillende fanbase en een vrij unieke positie binnen de Nederlandse pop scene met fans en concertbezoekers varierend tussen de leeftijd van 4 jaar tot 40 jarige en zelfs daarboven. En ze blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits.

Wil je Broederliefde boeken voor je event? Dit doe je bij BENZ Agency voor feesten of besloten evenementen. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar.

Zoek je een complete line-up voor je feest? Broederliefde als onderdeel van een sterke totaalprogrammering boeken? Wij denken graag met je meer over de invulling van het entertainment voor je bedrijfsfeest of feesttent. Wij verzorgen de boekingen, planning en productie. Laat ons zeker weten wat je wensen zijn!

Foto: Set Vexy

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Broederliefde aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
BENZ Agency
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 50/60 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

5 personen

Genre

Hiphop

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Geen boekingen voor privé feestjes

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

,

Type event

, ,