Entertainment voor bedrijfsfeest boeken

Is maatwerk mogelijk?

Naast het selecteren van een sfeervolle locatie, het regelen van top catering en het creëren van feestelijke decoratie, vormt goed entertainment het ontbrekende puzzelstukje voor een geslaagd bedrijfsevenement. Het thema en de opzet van het evenement zijn zorgvuldig gekozen en ook het formele gedeelte staat vast. Maar kunnen artiesten of acts, die vaak met vaste sets werken, hier toch een persoonlijke touch aan geven? Het antwoord is “ja”! Er zijn verschillende manieren waarop dit kan worden bereikt. Hieronder lichten we enkele mogelijkheden toe:

1. Interactie met het publiek

Een artiest of act kan de verbinding met het publiek aangaan door van het optreden een unieke ervaring te maken. Denk bijvoorbeeld aan een act die verzoeknummers uit het publiek speelt. Deze acts hebben geen vaste setlist en passen hun repertoire aan op basis van de reacties van het publiek, of zelfs op specifieke verzoeken die van tevoren door de klant zijn doorgegeven. Denk aan acts zoals The Originals, Familie de Bruyn, Trio Roept u Maar, Joel Borelli of zangers zoals Pascal Redeker en Sven Versteeg. Door interactie met de gasten ontstaat er iets unieks op het podium, dit creëert blijven de herinneringen.

2. Unieke live concepten op maat

We bieden enkele unieke live concepten aan die volledig kunnen worden aangepast aan jouw wensen en budget. Een uitstekend voorbeeld hiervan is “Xander and friends“. Xander en zijn band nodigen diverse gastartiesten uit om enkele nummers te brengen en zelfs duetten te zingen met Xander. Deze feestelijke en dynamische act kan bijvoorbeeld worden ingevuld aan de hand van het thema of de doelgroep van het evenement. Mix & match voor live muziek dus.

3. Creatieve boodschappen tijdens het formele gedeelte

Wil je het formele gedeelte van je evenement een upgrade geven? Breng je boodschap op een creatieve manier over, bijvoorbeeld met een op maat gemaakte rap door Yes-R of een gepersonaliseerd lied door Roept u Jan Maar. Deze artiesten verwerken jouw input moeiteloos tot een uniek nummer dat zeker bij de gasten zal blijven hangen.

Lees ook:
Je bedrijfsdoelen bereiken met live entertainment, hoe dan?
Checklist bedrijfsfeest organiseren: 5 stappen naar een geslaagde line-up

Hopelijk heb je hiermee al wat inspiratie opgedaan over hoe entertainment op maat kan worden toegepast voor je bedrijfsevenement. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos, en ons team heeft zeker nog andere leuke ideeën die aansluiten bij jouw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op om eens van gedachten te wisselen. We staan klaar om je te helpen jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken

Foto: Xander and friends, jubileumfeest Agrocare, Set Vexy
#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.