Je bedrijfsdoelen bereiken met live entertainment

Hoe dan?

Kijk je ook al uit naar enthousiaste collega’s die nog maanden tijdens de lunch napraten over dat gave bedrijfsfeest? Of de goede gesprekken met klanten/partners omdat je op een andere manier hebt kunnen kennismaken? Het is een tijd vol uitdagingen voor jou als ondernemer/manager/leidinggevende door o.a. groot personeelstekort en -verloop en stijgende prijzen. Door met een bedrijfsfeest organiseren een uitzonderlijke ervaring te creëren kun je mensen verbinden en zodoende groeien als bedrijf. Dit vraagt ook om een zorgvuldig samengestelde entertainment line-up. Hoezo dan? Dat lees je hieronder.

Lekker sfeertje

Waar zijn die handjes!? Live entertainment op een bedrijfsfeest helpt je collega’s ontspannen en een leuke tijd hebben op je bedrijfsevenement. Lekker voetjes van de vloer bij de DJ of hard meezingen met de hits van een bekende zanger(es). Er ontstaat een positieve, informele sfeer waardoor je elkaar beter leert kennen buiten de werkomgeving. Dit verhoogt op zijn beurt de tevredenheid van werknemers en door de hogere binding en betrokkenheid met jouw bedrijf blijven ze langer hangen. Er is meer plezier in het werk en betere teamwork. Zit je met je handen in het haar wat voor act(s) je collega’s leuk zouden vinden? Wij denken graag met je mee!

An offer they can’t refuse

Pak die gunfactor! Klanten en partners willen meer dan de goedkoopste deal of goede service, ze willen een sterke relatie op basis van vertrouwen. Een bedrijfsevenement is de perfecte gelegenheid om hen uit te nodigen en je waardering te laten zien. Met een gebalanceerd entertainment aanbod creëer je de perfecte sfeer om hen een fijne tijd te bezorgen waar ze nog lang met een goed gevoel naar terugkijken. Het is een goede ijsbreker voor jullie gesprekken en ze kunnen écht niet meer om je heen. Want ken je het principe van wederkerigheid? Jij hebt ze iets bijzonders gegeven, dan krijg je dat ongetwijfeld ook terug…

Lees ook:
Entertainment bedrijfsfeest boeken: is maatwerk mogelijk?
Xander & Friends: uniek live totaalconcept op je evenement

Alle neuzen dezelfde kant op

Wat is jullie stip aan de horizon? Je bedrijfsdoelen bereiken is een stuk makkelijker als iedereen op de hoogte is. Verwerk je ambities als bedrijf in elk aspect van het evenement bij je bedrijfsfeest organiseren, zoals het thema, de uitnodiging, de speech en de decoratie, maar ook in de vorm van entertainment. Breng je boodschap op een creatieve manier naar voren en hij blijft zeker hangen. Dit kan in allerlei vormen, zoals een artiest die live een speciaal themalied brengt of een bijzondere ontvangst act die aansluit op de inhoud van het event.

Heb je het al gehoord?

Het is eigenlijk een no-brainer: een sterk bedrijfsevenement met een line-up waar je ‘u’ tegen zegt gaat van mond tot mond. Dit verhoogt niet alleen de naamsbekendheid van jou als werkgever maar ook als merk. Zo weten steeds meer mensen de weg naar jouw bedrijf te vinden. Ga hier dan ook slim mee om: leg het vast, deel het en geniet nog lang na van het mooie event. Waar haal je spraakmakende headliners vandaan? Ons gewoon even bellen.

Ter inspiratie: in opdracht van BrandConnection stelden wij het entertainment samen voor het jubileumfeest van Willy Naessens:

Logisch, investeren in een bedrijfsevenement loont. Goed entertainment inschakelen is onmisbaar voor een succesvol bedrijfsfeest organiseren. Wij nemen dit graag voor jou uit handen met onze unieke live concepten. Wil je nog een stap verder gaan en de gehele organisatie van je evenement uit handen geven? Dan vliegen we graag onze partner BrandConnection in. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Foto: Set Vexy

#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.