Kerstborrel of eindejaarsfeest

Artiesten voor je Kerstborrel of eindejaarsfeest boeken

Het wordt kouder buiten en het is eerder donker, we gaan alweer het laatste kwartaal van het jaar in. Voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Dat betekent ook dat het tijd is voor een Kerstborrel organiseren of een eindejaarsfeest voor je bedrijf of in opdracht van een bedrijf.

Heb je al nagedacht over het entertainment? Welke artiesten wil je op je borrel of feest? Met een goede artiest of gave line-up kun je je collega’s, medewerkers of klanten echt bedanken voor een mooi jaar. Een knallende coverband, een stijlvolle zangeres of feestelijke zanger zullen ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achterlaten op een kerstfeest of Nieuwjaarsborrel. Bekijk hieronder een selectie uit ons aanbod hieronder en neem contact met ons op voor meer informatie voor het boeken van entertainment voor je Kerstborrel of eindejaarsfeest.

Bekijk alle artiesten

Nieuwjaarsborrel organiseren

Het is altijd belangrijk om met een informele, ongedwongen sfeer het jaar af te sluiten. Er is hard gewerkt en alle betrokkenen van het bedrijf hebben wel een leuk feestje verdiend. Een nieuwjaarsborrel organiseren kan in verschillende vormen. Een kleine borrel op kantoor, een etentje op een externe locatie of een groot nieuwjaarsfeest. Een belangrijk onderdeel van het eindejaarsfeest is het entertainment. De aanwezigheid van muziek verhoogt natuurlijk de sfeer. Je zou kunnen kiezen voor een dj of live muziek met een band. Of je kunt je medewerkers helemaal verrassen met een bekende Nederlandse artiest of een afwisselende line-up met verschillende artiesten. Dat is natuurlijk afhankelijk van je budget en wensen voor de nieuwjaarsborrel waar we graag met je over sparren.

Checklist Kerstfeest organiseren

Voordat we samen gaan kijken naar de organisatie van je nieuwjaarsborrel of Kerstfeest kun je al enkele vragen beantwoorden. Wat wordt de opzet van het evenement? Heb je al een locatie en wellicht een thema? Vervolgens, als het gaat om entertainment: Wat vinden je gasten leuk? Zijn het voornamelijk mannen of vrouwen? Houden ze van Nederlandstalige muziek of willen ze van alles horen? Wij hebben een breed aanbod, binnen elk budget en voor elke doelgroep. Zo kun je bij ons een top coverband boeken zoals Boomerang, een bekende zanger als Wolter Kroes of een top zangeres als Glennis Grace.

Entertainmentvoorstel Kerstborrel of eindejaarsfeest

Er is een groot entertainment aanbod en misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag verder met het boeken van artiesten voor je Kerstborrel of eindejaarsfeest. Vertel ons waar je naar op zoek bent, welke artiesten je leuk vindt, wat voor gasten je verwacht en wij stellen samen met je een entertainmentvoorstel op. Samen zorgen we dat je het jaar op een fantastische manier kunt afsluiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees ook:
Nieuwjaarsborrel organiseren? 4 ideeën voor een origineel eindejaarsfeest

Artiest bedrijfsfeest boeken? 6 inspiratie tips

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.