Beschrijving

Waylon

Waylon boeken

Bekende zanger Waylon op je evenement

Waylon boeken voor je evenement? Deze bekende zanger boek je bij BENZ Agency. ‘Zanger van wereldklasse’ is voor Waylon geen onbekende titel. Waylon is de eerste Nederlander die tekende bij het wereldberoemde Motown platenlabel. Van jongs af aan was hij al gefascineerd door Country-muziek. Zijn artiestennaam wordt dan ook als eerbetoon beschouwd aan zijn grote inspirator. Een droom komt uit als Waylon in Nashville, het Mekka van de Country-muziek, een plaat mag opnemen. Er volgt carrière vol met hoogtepunten: zijn grote held Waylon Jennings, Hollands Got Talent, het Motown Label, beste nieuwkomer, beste zanger, gouden platen, een 2e plek op het Eurovisie songfestival, uitverkochte tours, Rotterdam Ahoy en daarnaast inmiddels ook alweer 3 jaar coach bij The Voice of Holland.

Biografie Waylon

Waylon vertrekt voor een jaar naar de Verenigde Staten, waar hij optreedt met zijn idool Waylon Jennings. Laatstgenoemde komt helaas te overlijden, en Waylon besluit terug te keren naar Nederland. Toen zag Waylon in een muziekblad een advertentie staan van een Top-40 band die een zanger zocht. Ddaaropvolgende zeven jaar zou hij entertainen op de spreekwoordelijke bruiloften en partijen. Waylon schreef zich vervolgens in voor de talentenjacht ‘Holland’s Got Talent‘ en wordt tweede met zijn soulvolle muziek. Waylon wordt vervolgens opgepikt door Universal. Zij brengen hem onder bij het fameuze Motown, bekend van o.a. de Supremes, Stevie Wonder en Michael Jackson.

Prijzenregen

Het eerste album ‘Wicked Ways’ behaalt eerst een gouden plaat en daarna de platina status. Het album is genoemd naar zijn gelijknamige eerste single ‘Wicked Way’. Hij wint een 3FM award voor ‘Beste nieuwkomer’ en is één van de winnaars van de allerlaatste TMF awards. Ook zijn tweede album ‘After All’ doet het goed. Er staat een nieuwe ster aan het Nederlandse popfirmanent.
Tijdens het Eurovisie Songfestival in 2014 wordt Waylon met Ilse DeLange, onder de naam ‘The Common Linnets’, tweede. Een unieke prestatie: de tweede plek is de beste prestatie van Nederland sinds 1975. Het lied ‘Calm After The Storm’ komt direct in 11 landen op nummer 1 binnen op iTunes en nog eens in 23 andere Europese landen in de iTunes Top 10.

Live succes

Na het succes op het Eurovisie Songfestival brengt Waylon zijn derde studio-album ‘Heaven After Midnight’ uit. Het album komt na zijn release meteen binnen op nummer 1 in de Album Top 100. ‘Heaven After Midnight’ is opgenomen in Nashville, de bakermat van de countrymuziek. Een plaat die geproduceerd en ingespeeld is door de absolute top van de internationale muziekwereld. Daarna volgen zijn albums ‘Seeds’, ‘The World Can Wait’ en ‘Human’ met aansluitend een theatertour door Nederland die stijf uitverkocht is. Live staat deze zanger ook zeer goed aangeschreven. Kortom, deze top zanger met turbulent verleden is niet weg te denken uit het Nederlandse live circuit.

Waylon boeken

Bekende zanger Waylon boeken voor openbare, besloten of exclusieve optredens doe je bij BENZ Agency. Een eigenzinnige, getalenteerde, charismatische ster die ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaat. Wil je vrijblijvend contact voor meer informatie over Waylon inhuren, een gratis offerte of direct boeken? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, een e-mail via ons e-mailadres te sturen of te bellen via ons telefoonnummer. Wij zorgen dan voor een snelle reactie met een vrijblijvende offerte. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en BUMA. Waylon boek je zo eenvoudig en snel.

Boeken
Met gitarist 3 liedjes, exclusief licht en geluid.
€ 11.500,00
Met akoestisch kwartet 1 x 30 min., exclusief licht en geluid.
€ 14.500,00
Met akoestisch kwartet incl. 1 cover 1 x 30 min., extra covers voor meerprijs, exclusief licht en geluid.
€ 16.500,00
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Waylon aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

3 liedjes

Techniek

Exclusief

Bezetting

2 personen

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 11.500,00

Boekingsmogelijkheden

  • Prijzen zijn voor besloten optredens
  • Met complete live band op aanvraag

Extra informatie

Aantal genodigden

,

Budget

,

Categorie

Evenementen

,

Genre

, ,

Type event

, , , , ,