Glennis Grace slaat nieuwe weg in

Clubtour ‘Meer van mij’

Zoek het maar op op Youtube: Glennis Grace Finale Soundmix Show. Indrukwekkend hoe een nog maar 16-jarige Glennis een imitatie van haar heldin Whitney Houston doet. Ze wint deze editie van de Soundmix Show in 1994. Het duurt daarna even voordat we weer iets van haar horen, maar in 2005 vertegenwoordigt Glennis ons op het Eurovisie Songfestival in Kiev. Toch komt haar grote doorbraak pas echt dankzij het programma ‘De beste zangers van Nederland’ in 2011. Glennis scoort een nummer 1 hit met ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia.

Glennis bij America’s Got Talent

Als Glennis Grace in 2018 deelneemt aan America’s Got Talent, blijft haar talent ook daar niet onopgemerkt. Ze bereikt de finale van het programma. Toch keert ze terug naar haar vertrouwde Nederland. Een langgekoesterde droom komt uit met haar eerbetoon aan Whitney Houston in de grootste zalen van Nederland en België, maar het kriebelt om ook weer zichzelf te laten zien. Want ook al gaat haar zangcarrière voor de wind, Glennis is meer dan we van haar horen en lezen.

Glennis laat meer van zichzelf zien

Met deze wens kwam Glennis bij ons terecht. Ze wilde meer van zichzelf laten zien: persoonlijker, toegankelijker, meer eigen muziek en uiteraard met eigen band. Hieruit vloeide haar eerste clubtour voort. De tour, toepasselijk genaamd ‘Meer van mij’, brengt Glennis met haar eigen live band langs enkele clubs in Nederland. Dit is het startschot voor een nieuw hoofdstuk voor Glennis Grace waarin ze clubs, grote festivals en evenementen zal aandoen met haar eigen band én eigen muziek. En wij zijn trots haar hierbij te mogen ondersteunen met ons kennis en netwerk.

De eerste clubshow van Glennis Grace is woensdag 24 april in De Oosterpoort in Groningen.
Klik hier voor meer informatie, de overige data en tickets.
Glennis Grace boeken? Klik hier voor meer info.

Lees ook:
Glennis Grace in 2020, verder op de ingeslagen weg

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.