Glennis Grace in 2020

Verder op de ingeslagen weg

4 september 2019 – Glennis Grace telt op dit moment de dagen af tot de Whitney – a tribute by Glennis Grace concerten a.s. vrijdag 6 september en zondag 8 september in Ahoy Rotterdam. Het eerste concert is al helemaal uitverkocht en voor het tweede concert zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. Samen met diverse gastartiesten brengt ze een bijzondere ode aan haar grote inspiratiebron.
Na de Whitney tribute vorig jaar in AFAS Live, wist Glennis meteen dat ze dat dit jaar nog een keer wilde doen. En voorlopig voor de laatste keer in Nederland, want hierna gaat Glennis zich richten op haar eigen repertoire en andere plannen.

Glennis Grace op festivals

Glennis zette afgelopen voorjaar de eerste stappen om meer van zichzelf te laten zien met haar eigen live band in haar clubtour ‘Meer van mij’. Een startschot voor een nieuw hoofdstuk waarin ze afgelopen zomer met live band te zien was op diverse festivals, zoals Rijnweek Rhenen, Stöppelhaene in Raalte en Haarlem Jazz & More.

Ook in 2020 zal deze top zangeres deze lijn voortzetten. Zo worden er nieuwe nummers geschreven die ze komend jaar gaat uitbrengen en staan er ook andere mooie dingen op de rol. Maar daarover later meer…

Wil je Glennis Grace op jouw festival of evenement? Vanaf nu is haar agenda open tot augustus 2020.
Klik hier voor meer informatie en boekingen.

#verbindendoormuziek #tribefamilie

Lees ook:
Glennis Grace slaat een nieuwe weg in

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.