Beschrijving

Frans Bauer

Frans Bauer boeken

Goedlachse zanger Frans Bauer op je evenement

Frans Bauer boeken doe je nu bij BENZ Agency. Frans Bauer, geboren op 30 december 1973, is een bekende Nederlandse zanger. Zijn biografie lees je hieronder.
Als jongen van 11 treedt zanger Frans Bauer al regelmatig op als voorprogramma van bekende artiesten als Koos Alberts. Zijn carrière krijgt een boost als de jonge Frans Bauer de eerste landelijke bekendheid krijgt door zijn optreden in het populaire televisieprogramma All You Need Is Love. In 1992 brengt Frans Bauer onder begeleiding van producent Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zijn debuutalbum ‘Op weg naar het geluk’ uit.
In 1994 breekt Frans Bauer definitief door als zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ wordt omarmd door een breed publiek. Niet veel later na zijn grote doorbraak ontvangt hij een Zilveren Harp en komt zijn album ‘Veel liefs’ op de markt. Vanaf dat moment scoorde hij hit na hit.

Frans Bauer en Marianne Weber

In 1996 beleefde Frans zijn grote doorbraak in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de release van het album ‘Liebesbriefe’ dat mede door Uwe Busse (producer van de Duitse band de Flippers) werd geproduceerd.
De samenwerking met Marianne Weber blijkt vervolgens een gouden zet. In 1997 brengen Frans Bauer en Marianne samen een album uit. De single ‘De Regenboog’ wordt een enorme hit. Een paar jaar later gaan beide artiesten wederom samen de studio in voor opnames. Met het album ‘Wat ik zou willen’ als gevolg. De opbrengsten van de gelijknamige single doneren ze aan de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede. Tien jaar na hun eerste succes besluiten Marianne en Frans Bauer opnieuw een plaat uit te brengen. De single ‘Als ik met jou op de wolken zweef’ bereikt al snel de hoogste notering in de ranglijsten.
Naast zijn Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer verschillende duettenalbums met o.a. Corry Konings.

Frans Bauer in Ahoy

Van een artiest met zo’n schare fans kan een optreden in Ahoy natuurlijk niet uitblijven. Meerdere keren trakteert Frans Bauer zijn publiek in Ahoy op een spetterend optreden. Zijn eerste optreden in Ahoy in 1998 wordt tweemaal door de TROS uitgezonden op tv. De concerten zijn een groot succes en met meer dan twee miljoen kijkers is de show van Frans Bauer een waar kijkcijferkanon!
In 2003 is de realitysoap ‘De Bauers’ over het gezin en gezinsleven van Frans en Mariska ook een veelbekeken televisieprogramma.

Volle prijzenkast

De wassen beeltenis van Frans Bauer staat inmiddels al geruime tijd in Madame Tussaud, veel van zijn albums zijn goud of platina en in 2000 en in 2001 mag Frans Bauer de publieksprijs voor ‘beste zanger van het jaar’ in ontvangst nemen. In 2004 komen daar nog eens een Gouden Harp en een Edison bij. En daarmee houdt de prijzenregen nog niet op voor Frans Bauer. In april van dat jaar wordt hij door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Frans Bauer boeken

Frans Bauer boeken voor je feest of evenement? Dankzij de hit ‘Als sterren aan de hemel staan’ brak Frans Bauer definitief door en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Voor Frans Bauer boeken, maar ook optredens van bekende artiesten boeken uit heel Nederland ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben als artiestenbureau een groot netwerk en proberen je de laagste prijs en de beste artiest aan te bieden, dus voor Nederlandse artiesten boeken bel of mail ons. Wij checken dan zo snel mogelijk de beschikbaarheid van het gevraagde entertainment en we geven de recente prijzen door voor de optredens.

Entertainment voor je event

Niet alleen voor een enkele artiest zoals Fans Bauer boeken, maar ook voor compleet entertainment voor je event staan wij graag voor je klaar. Alle boekingen kun je via ons laten lopen, maar wij denken ook mee over alle randzaken zoals techniek, geluid en podium. Bekijk onze website voor ons aanbod en neem contact op voor alle informatie, beschikbaarheid en alle prijzen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een gratis offerte van ons of je kunt vrijblijvend een optie bij ons boekingskantoor plaatsen. De genoemde gage is exclusief btw en BUMA. Is de gewenste artiest die je het liefst zou boeken niet beschikbaar, dan denken we uiteraard mee over een gerelateerde artiest.

Foto: William Rutten

Boeken
Tape act < 300 pers. 1 x 30 min., incl. monitor set
€ 9.900,00
Tape act > 300 pers. of openbaar 1 x 30 min., incl. monitor set
Op aanvraag
De genoemde prijzen zijn richtprijzen. Vraag Frans Bauer aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Incl. monitor set

Bezetting

1 persoon

Genre

Zanger

Prijs

Vanaf € 9.900,00

Boekingsmogelijkheden

  • Met live orkest op aanvraag