Beschrijving

Ronnie Flex

Ronnie Flex boeken

Bekende rapper Ronnie Flex op je evenement

Ronnie Flex boeken voor je event? Deze bekende rapper en hiphopartiest boek je nu bij BENZ Agency voor je feest of evenement.
Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-verstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts.

Prestigieuze prijzen

Ronnie Flex zijn tweede album ‘Rémi’ (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk’ genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer ‘Fan’.

Ook is Ronnie op televisie te vinden, zo jureert hij in 2018 in het programma ‘It takes two’. In datzelfde jaar brengt hij zijn album ‘Nori’ uit, een mixtape voor liefhebbers van trap-muziek. Die release wordt ondersteund met een show in de AFAS live. Vervolgens sleept hij twee BUMA NL Awards en de Popprijs 2018 in de wacht.
Ook is Ronnie Flex vanaf 2021 onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers.

Ronnie Flex boeken?

Deze bekende rapper en hiphopartiest kan op jouw feest of evenement staan. Ronnie Flex is een bekende en aantrekkelijke naam voor je line-up, met name voor de jongere doelgroep. Ronnie Flex boeken doe je nu bij BENZ Agency. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie.

YouTube video

Boeken
Prijs op aanvraag Vraag Ronnie Flex aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Heb je vragen?
Heb je vragen?
Neem contact op
Boekingsinformatie

Tijdsduur

1 x 30 min.

Techniek

Nader te bepalen

Bezetting

1 persoon

Genre

Rap

Prijs

Op aanvraag

Boekingsmogelijkheden

  • Tape act alleen besloten mogelijk
  • Openbaar met live band 1 x 60 min. ook op aanvraag mogelijk

Extra informatie

Aantal genodigden

0-250, 250+

Categorie

Rapper

Evenementen

Openbaar, Besloten

Genre

Pop, Urban, Nederlandstalig

Type event

Bedrijfsfeest of jubileum, Feesttent, Festival, Privé feest