The Voice of Holland artiesten boeken

Boek hier talenten uit The Voice of Holland

The Voice of Holland artiesten boeken? Bij BENZ Agency vind je talenten én coaches uit diverse seizoenen van de talentenjacht The Voice of Holland. De bekende talentenjacht The Voice of Holland start binnenkort met inmiddels het twaalfde seizoen.

Dankzij The Blind Auditions met de draaiende stoelen en topartiesten uit de muziekwereld als coaches, blijkt The Voice of Holland een succesvol programma wat al diverse succesvolle artiesten heeft voortgebracht, zoals Maan en O’G3NE. En na het eerste seizoen in Nederland in 2010, kent het format inmiddels vele internationale varianten. The Voice wordt namelijk in meer dan 150 landen uitgezonden, waaronder Australië, Mexico en Thailand.

Talenten en coaches uit de talentenjacht

De talentenvijver van Nederland blijkt nog steeds niet leeggevist. Er blijven iedere keer weer verrassende topvocalisten tevoorschijn komen. Van pop tot Nederlandstalig, van band tot solist, de shows blaken van de diversiteit. The Voice of Holland talenten staan voor kwaliteit en hebben dankzij het programma een grote fanschare. De coaches van het programma zijn artiesten die al lang en breed hun sporen hebben verdiend in het vak, maar kunnen zich in het programma weer van een andere kant laten zien. Denk aan Waylon, Trijntje Oosterhuis, Miss Montreal, Ali B, Jan Smit, Jeroen van der Boom of de nieuwste aanwinst Glennis Grace. Ook zij zijn uiteraard te boeken voor jouw feest of evenement. Door voor zowel nieuwe talenten als gevestigde namen voor jouw event, kun je bij ons terecht.

The Voice of Holland artiesten op jouw evenement

Jij kunt artiesten en coaches van The Voice of Holland boeken voor jouw event! Hieronder zie je een selectie van de artiesten. Klik op de artiest voor boekingen en meer informatie. Heb je vragen of staat de artiest die je wilt boeken er niet tussen? Neem zeker contact met ons op. Wij vinden in ons netwerk vast een oplossing voor jouw entertainment vraag en denken dan ook graag met je mee!

Bekijk alle artiesten

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.