De kracht van ervaringen rondom de feestdagen

En wat artiesten kunnen betekenen

Het laatste kwartaal van het jaar is begonnen, de periode waarin vele bedrijven druk in de weer zijn met de naderende feestdagen. Een tijd waarin de consument doorgaans veel geld uitgeeft. Maar met alle onzekerheden in de markt lijkt er een groeiende behoefte te zijn aan authentieke ervaringen en echte connecties in plaats van materiële wensen. Een trend waar je als bedrijf en event organisator op in kan spelen. En waar artiesten een grote rol in kunnen spelen. In deze blog lees je meer.

Experience-driven marketing

Ze zeggen vaak: verandering is de enige constante. Maar deze tijd blijkt extra uitdagend door vele onzekerheden. Consumenten zoeken daarom naar waarde voor hun investering en zijn vooral bereid om geld uit te geven aan blijvende indrukken. Een evenement is natuurlijk hét middel om dit te bieden, voor zowel klanten als collega’s of stakeholders. Entertainment biedt de sleutel tot het creëren van een gedenkwaardige ervaring.

De truc hierbij is om de perfecte act(s) te vinden die aansluiten bij de boodschap van het evenement en de verwachtingen van het publiek. Een match made in heaven.
Een act met interactieve elementen zoals The Originals, Joel Borelli, Familie de Bruyn en Roept u Jan Maar geeft de mogelijkheid om de show ‘on the spot’ aan te passen aan de wensen van het publiek en zo extra persoonlijk te maken.

Lees ook:
Nieuwjaarsborrel organiseren? 4 ideeën voor een origineel eindejaarsfeest
3 event trends in 2023 waarbij het inzetten van artiesten belangrijk is

Authentieke momenten boven glitter en glamour

Een onvergetelijke ervaring vraagt om échte connectie. Geen oppervlakkigheid, maar terug naar de basis.
Artiesten kunnen oprechte emoties naar je evenement brengen. Muziek verbindt en komt vaak anders binnen bij je gasten dan gesproken tekst. Diverse van onze acts hebben een intieme, kleinere of akoestische setting waarmee ze op je event kunnen komen spelen. Dit is ongefilterde, echte muziek waarmee ze in direct contact staan met het publiek.
Neem contact met ons op om het aanbod te bespreken.

Oog voor detail

Een onvergetelijk evenement gaat niet alleen om het hoofdprogramma, dat begint vanaf het moment dat de gast wordt uitgenodigd, naar het moment dat hij/zij de drempel overstapt van je event locatie en gaat nog door tot het nagenieten met een aftermovie of foto’s. Besteed aandacht aan elk detail om een zo compleet mogelijke ervaring te bieden.

Denk aan een persoonlijk element in de uitnodiging, zoals een handgeschreven notitie van de directeur of een gepersonaliseerde aanhef/groet. En zorg voor een warme ontvangst met een glas champagne en een sfeervolle akoestische act bij de ingang. Ook kunnen gasten verwelkomd worden door een bijzondere ontvangst act, zoals menselijke bewegwijzering of indrukwekkende steltenlopers. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ben je overtuigd van de kracht van een authentieke ervaring voor je klanten of collega’s? En wil je eens samen sparren over een onvergetelijk entertainment programma voor je event? Wij kunnen je hierin van A tot Z ontzorgen. Neem zeker eens contact met ons op, ons team staat graag voor je klaar.

Foto: jubileumfeest Willy Naessens, Remy Online
#verbindendoormuziek

Niets van ons missen?

Schrijf je hier in en ontvang het laatste nieuws van BENZ Agency in je inbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.