Beschrijving

Danspaleis van Kooten – De Fuifkar

Danspaleis van Kooten – De Fuifkar boeken

De kleine, mobiele versie van Danspaleis van Kooten boeken

Danspaleis van Kooten – De Fuifkar boeken voor je feest of evenement doe je bij BENZ Agency. De Fuifkar is de mobiele, kleine versie van het live feestconcept van Kasper van Kooten vol hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 met humor en interactie.

Kasper van Kooten is naast bekend tv- en filmacteur (o.a. All Stars, Moordvrouw, Oogappels, Beste Kijkers) zijn leven lang al drummende zanger. Hij drumde jarenlang bij Acda en de Munnik (1997-2001) en deed tours en studioplaten met ze. Ook speelde hij op een Amerikaanse nummer 1 hit (L.A. Citylights) van Candy Dulfer en nam platen op met rapper Extince en singer-songwriter Bertolf.
In februari 2022 bracht Kasper zijn muzikale autobiografie ‘Van Kooten en de beat’ uit, over een jongetje dat popster worden wou.

Kasper merkte dat de huidige trends enorm teruggrijpen op muziek uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. In 2014 bedacht hij het feestconcept Danspaleis Van Kooten, dat iedere eerste zondag van de maand stijf uitverkocht was in de Amsterdamse Nes.
Want of je nu houdt van stampende 70’s disco, glamrock uit de 80’s, of R&B uit de 90’s, Danspaleis van Kooten speelt (zoals de naam al doet vermoeden) alles wat een hoog dansgehalte heeft. In combinatie met de humor van Kasper en zijn interactie met het publiek doet Danspaleis van Kooten het fantastisch op diverse soorten evenementen.

Zie ook:
Danspaleis van Kooten, de full band versie van dit concept

Toen alles op slot ging bedacht Kasper de mobiele, kleine versie van Danspaleis Van Kooten: De Fuifkar. Een aanhanger, volledig ingericht met licht, geluid en spiegelbol. Het unieke aan deze wagen is dat het een rijdend podium is dat overal is neer te zetten en dus boeken. Terras? Festival? Camping? Kerstmarkt? Evenement? Huwelijk? Pleinfeest? De Fuifkar komt overal. Het enige dat nodig is, is een stopcontact (met aparte groep) en een plek van 5 bij 2 meter! Danspaleis doet de rest! Covid maakte een blijvertje van deze act.

Danspaleis van Kooten – De Fuifkar boeken

Danspaleis van Kooten – De Fuifkar is een driemansformatie die letterlijk overal inzetbaar is. Compact, wendbaar, uniek in opzet! De hypermobiele De Fuifkar rijdt voor op de door jouw gewenste locatie, rolt één stroomsnoer uit en de band begint meteen te spelen. Het concept is te boeken bij BENZ Agency. Neem voor Danspaleis van Kooten – De Fuifkar boeken contact met ons op.

Boeken
Mobiel trio 2 x 45 min., incl. geluid en licht < 150 pers.
€ 3.495,00
De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag De Fuifkar aan via de knop hieronder voor meer info.

0.00

Kunnen we je helpen?
Kunnen we je helpen?
Mail ons
Boekingsinformatie

Tijdsduur

2 x 45 min.

Techniek

Incl. geluid en licht < 150 pers.

Bezetting

3 personen

Genre

Mobiel trio

Prijs

€ 3.495,00